Skip to main content

Aluemyyntipäällikkö

Suomen Teollisuusmerkintä on teollisuuden tuotemerkinnän ratkaisuja maahan tuova yritys. Viime vuonna siitä tuli osa kansainvälistä Getra Groupia, joka on Euroopan suurin Videojetin jälleenmyyjä. Videojet-ratkaisut ovat teollisuuden tuotannon prosesseissa välttämättömiä tuotemerkintäratkaisuja. Lue lisää Videojet laitteista: www.videojet.com.

Getra Groupin myötä toimintaa Suomessa kehitetään merkittävästi ja kasvutavoitteet ovat kunnianhimoiset. Markkina on kasvamassa, sillä regulaatio tuotemerkintöjä koskien on tiukkenemassa.

Kasvun tueksi haetaan

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

myymään markkinoiden laadukkaimpia tuotteita teollisuuden tarpeisiin.

Vastaat oman myyntibudjettisi toteutumasta. Kehität omaa asiakassalkkuasi pitkäjänteisellä ja ammattimaisella otteella varmistaen asiakkaittesi jälleen oston ja ylläpitopalveluiden myynnin. Teet myös uusasiakashankintaa tapaamalla tuotantolaitoksen tuotannosta, ylläpidosta ja investoinneista vastaavia henkilöitä.

Olet osa myyntitiimiä ja apunasi on kokeneet myyntiponnisteluja tukevat henkilöt. Asiakkaasi ovat tuottavassa teollisuudessa toimivat yritykset eri toimialoilla. Asiakaskenttä on laaja elintarviketeollisuudesta sahatavarantuotantoon. Raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on

Tehtävässä pärjäät B2B-myyntikokemuksella. Ymmärrät tuottavan teollisuuden prosessihaasteita ja asiakkaidemme tuotannon jatkuvuuden tärkeyden. Todennäköisesti olet joko työskennellyt tuottavan teollisuuden parissa tai saavuttanut hyviä myyntituloksia teollisuusasiakkaissa.

Ymmärrät myynnin lainalaisuudet eli minkälaista tekemistä tuloksiin päästään. Odotamme sinulta myynnin nälkää, tavoitteellisuutta ja systemaattista otetta työhön. Matkustat mielelläsi kotimaassa. Viihdyt asiakkaiden parissa, osaat kysyä, kuunnella ja myös ymmärrät kuulemasi. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Koulutuksesi voi olla kaupallinen, tekninen tai sekä että. Ensisijaisesti haemme myynnin nälkäistä osaajaa.

Tarjoamme

Saat alan parhaat tuotteet myytäväksesi ja asiantuntevat kollegat tukemaan menestystäsi. Pääset näkemään tuottavaa teollisuutta monelta kantilta. Tarjoamme kilpailukykyisen kompensaation ja kannustavan provisiomallin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Vesa Hilevaara, 044 057 9570, varmimmin tavoitettavissa pe 3.6 klo 12–13, ti 7.6 klo 8–9 ja pe 10.6 klo 15–16. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Hae -painikkeella tai www.arespartners.fi kautta su 12.6.2022 mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aluemyyntipäällikkö

Suomen Teollisuusmerkintä
Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti