Skip to main content

Aluemyyntipäällikkö

Techtronic Industries Finland Oy etsii Ryobi, AEG ja Empire- tuotteiden

Aluemyyntipäällikköä

Pohjois-Suomen alueelle (Pohjois-Pohjanmaa - Kainuu - Lappi)

Vastaat alueesi asiakkuuksien hyvästä hoidosta, aktiivisesta myynnistä ja huolehdit myymälöiden tuotevalikoimasta varmistaen tuotteiden saatavuuden. Vastuullasi on myös asiakaskampanjoiden suunnittelu ja tuotteiden esillepano. Raportoit tehtävässäsi Suomen kuluttajamyynnin myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakasvastuullisesta kenttämyynnistä. Kokemuksesi voi olla esim. päivittäis- tai muun kulutustavaratuotteiden myynnistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Luonteeltasi olet yhteistyön rakentaja ja joustava. Olet analyyttinen ja työskentelysi on tavoitteellista ja systemaattista.

Työskentelet kotikonttorista käsin, mutta kenttätyö edellyttää sinulta säännöllistä matkustamista. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta toivomme, että asunpaikkasi on Pohjois-Suomen alueella.

Tarjoamme palkan lisäksi vapaan autoedun, kattavan työterveyshuollon ja lisäksi tuemme sinua liikuntaharrastuksissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström (6 - 8.7 ja 5.8 ->) ,

puh. 0500 625 543.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 15.8.2021. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/

Keitä me olemme?

TTI on erittäin nopeasti kasvava sähkötyökalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden valmistaja niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. TTI-konsernin jatkuva strateginen keskittyminen vahvoihin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja osaavaan henkilöstöön kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 48 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 9,8 miljardia USD vuonna 2020 ja kasvumme jatkuu voimakkaana.

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa - Ryobi®-, AEG®-, Empire®   ja MILWAUKEE® tuotemerkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group

Aluemyyntipäällikkö

Techtronic Industries Finland Oy
Pohjois-Pohjanmaa
Kainuu
Lappi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus