Skip to main content

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, KONTIOTUOTE Oy

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ 

Kontio on maailman suurin hirsitalotehdas ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Hirsirakentamisen suosio kasvaa Suomessa ja laajan tuotevalikoimamme ja tunnetun Kontio laatumme ansiosta olemme kysytty ja haluttu tuote, jonka yhä useampi asiakkaamme haluaa yhteistyössä kanssamme myös toteuttaa. 

Haemme Etelä-Suomen myyntialueellemme Aluemyyntipäällikköä 

Tehtävässäsi vastaat oman myyntialueesi edustajamyynnin johtamisesta. Vastaat mm. myyntialueesi budjetoinnista, edustajakohtaisesta tavoiteasetannasta ja seurannasta. Osallistut aktiivisesti myös myyntityöhön ja vastaat edustajien kouluttamisesta ja myynnin tukemisesta. Tehtävään sisältyy aktiivinen osallistuminen erilaisiin Kontion kehityshankkeisiin. Tiimiisi kuuluu noin 10 edustajaa. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle ja olet osa myynnin johtoryhmää. 

Etsimme ennen kaikkea aktiivista, huumorintajuista ja sosiaalisesti taitavaa myyntijohdon ammattilaista, jolla on kyky saada omalla esimerkillään myyntialueensa tulokset erinomaiselle tasolle. Omaat aitoa halua prosessiomaiseen työskentelyyn, jolla varmistetaan asiakkaille paras mahdollinen palvelukokemus. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen, itsenäinen ja aikaansaava. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä ja tehdä pitkäjänteisesti tuloksellista työtä oman myyntialueen kehittämiseksi. 

Toivomme 

• soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen) 
• vahvaa kokemusta talopakettirakentamisesta (hirsirakentaminen etu) 
• kokemusta muuttovalmispientalorakentamisesta (hirsirakentaminen etu) 
• henkilökohtainen myyntikokemus pientaloista 
• aiempaa kokemusta myynnin johtamisesta ja kehittämisestä 
• hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä itsenäisiä     päätöksiä 
• vastuullista ja tuloshakuista työskentelyotetta 
• asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta 
• hallintaa keskeisimmistä järjestelmätyökaluista (Office tuotteet ja CRM) 

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Kontiolla sinulla on mahdollisuus menestyä. 

Tehtävän ensisijainen sijaintipaikka on Pääkaupunkiseudun alue, mutta tehtävä edellyttää matkustamista. Sopivan kandidaatin löydyttyä määrittelemme yhdessä vastuullesi kuuluvan myyntialueen. 

Lisätietoja: Kontio myyntijohtaja Pekka Bau puh. 040 – 1835 710, pekka.bau@kontio.fi 

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, koska vastaavia tehtäviä on Kontiolla harvoin tarjolla, kuitenkin viimeistään 15.9.2021 lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen pekka.bau@kontio.fi. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä ennen hakuajan päättymistä. 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, KONTIOTUOTE Oy

Helsinki
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Techtronic Industries Finland Oy
Länsi-Suomi
Jita Oy
Virrat