Skip to main content

Aluemyyntipäällikkö K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 30.12.2021
Hakuaika päättyy: 31.01.2022

Aluemyyntipäällikkö PT-ketjuihin: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market

Oletko myyntihakuinen, aikaansaava sekä innokas tarttumaan uusiin haasteisiin? Oletko valmis olemaan myynnin etulinjassa ja hakemaan tuloksia yli ketjurajojen? Suomi toimii sinulle kotikenttänä ja olet aidosti kiinnostunut alueellisista eroavaisuuksista?

Keskon päivittäistavarakaupan ketjujen myyntiorganisaatio etsii dynaamiseen ja uudistuvaan joukkoonsa aluemyyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus:
Aluemyyntipäällikkö toteuttaa ketjujen strategisten valintojen tukevia taktisia toimenpiteitä. Toimenpiteet koskevat alueellista kampanjointia sekä alueellista ketjuvalikoimaa. Aluemyyntipäällikkö suunnittelee, vie toteutukseen, seuraa kampanjointia sekä analysoi tuloksia. Vastuulla on myös seurata aluekohtaista markkinatilannetta ja suorittaa aktiivista kilpailijaseurantaa sekä muodostaa analyysejä markkinatilanteiden muutoksista. Vastaat oman vastuualueen sisältämän tavaroituksen myynnin raportoinnista. Aluemyyntipäällikkö toimii kulloisenkin ketjun tavararyhmähallinnan- ja markkinointisuunnitteluryhmän jäsenenä. Aluemyyntipäälliköllä on vetovastuu ketjujen alueellisissa suunnitteluryhmissä. Raportoit tuloksista päivittäistavarakaupan (PT) -ketjujen myyntijohtajille.

Olet tottunut toimimaan matriisiorganisaatiossa ja ymmärrät vaikutuksia oman organisaation ylitse muihin sidosryhmiin. Olet hyvä ihmisten kanssa ja olen luontaisesti tiimipelaaja. Tärkeimmät sidosryhmät ovat ketjujen kauppiaskenttä, PT-tavarakauppa sekä PT-markkinointi. Olet tottunut esiintyjä ja pystyt läpiviemään ja johtamaan muutoksia.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa: (Esim) KTM, ETM, AMK, DI.
- kaupallista otetta tekemisessä sekä jatkuvaa tuloshakuisuutta.
- Halua kehittää, yksinkertaistaa sekä soveltaa toiminnan sekä prosessien parantamiseksi.
- Tiimipelaajan luonnetta.
- Päivittäistavarakaupan tuntemusta.
- Kampanjointituntemusta.
- Alueellisten eroavaisuuksien ymmärrystä.
- Raportoinnin ja hallintatyökalujen käyttöä.
- Ongelmanratkomis- ja paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle:
- Kannustavan ja inspiroivan työyhteisön.
- Mahdollisuuksia kehittää itseään laajan sidosryhmäverkoston kautta.
- Ammattitaitoisen työyhteisön ja konsernin laajan tuen.
- K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut.

Töissä K-ryhmässä
K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaikkien ketjujen edustajana KSM ketjumyyntijohtaja Iiro Pirskanen-Veltheim ([email protected] 0408610384). Soittoajat: 11.1.2022 klo 10.00-12.00, 18.1.2022 klo 10.00-12.00 ja 25.1.2022 klo 12.00-14.00

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Huomaathan, että aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti