Skip to main content

Aluemyyntipäällikkö Pohjanmaan ja Ahvenanmaan alueille Maria Nila Oy:lle

Maria Nila Oy on ruotsalainen perheyritys, joka on erikoistunut korkealuokkaisiin 100% vegaanisiin, kestävän kehityksen kampaamotuotteisiin. Etsimme nyt joukkoomme rohkeaa ja innovatiivista aluemyyntipäällikköä Pohjanmaan ja Ahvenanmaan alueelle. Maria Nilan tavoitteena on tulla markkinoiden suurimmaksi ja vihreimmäksi tekijäksi – mikäli tämä kuulostaa arvoihisi sopivalta, tervetuloa mukaan!

Aluemyyntipäällikkönä vastuullasi on myynnin kasvattaminen ja brändin tunnettavuuden edistäminen Pohjanmaan ja Ahvenanmaan alueen parturi-kampaamoissa. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta myynnistä, uusasiakkuushankinnasta sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Tärkeintä on kuitenkin aito innostuksesi myyntityöhön, sitkeä yrittäjähenkinen toiminta sekä vahvat sosiaaliset taidot. Odotamme sinulta myös innovaatiokykyä, sillä pääset itse vaikuttamaan strategisen myynnin ja sen toteuttamisen suunnitteluun. Toivomme, että nautit verkostoitumisesta ja kommunikoit sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvät kehittymismahdollisuudet kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Maria Nilan työkulttuurille on ominaista filosofia, jonka mukaan parhaat tulokset saavutetaan, kun työntekijät ovat sitoutuneita yritykseen ja sen tavoitteisiin. Töitä tehdään suurella intohimolla ja kunnianhimolla. Hyvistä tuloksista ja onnistumisista palkitaan ja työntekijöiden työhyvinvointiin panostetaan. Meidän mielestämme töissä saa ja pitääkin olla hauskaa! Ryhmähengen, osaamisen ja kulttuurin vahvistamiseksi järjestämme vuosittain useita konferensseja, juhlia ja matkoja.

Työ on liikkuvaa ja myyntialueenasi on koko Pohjanmaan alue Oulusta Jalasjärvelle sekä Ahvenanmaa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Barona vastaa rekrytointiprosessista, mutta työllistyt suoraan Maria Nila Oy:n kirjoille. Ensimmäisen vuoden työskentelet kilpailukykyisellä neuvoteltavissa olevalla takuupalkalla, joka on alkaen 3500€/kk. Tämän jälkeen vaikutat itse tuloihisi siten, että pohjapalkan lisäksi saat tuloksiin sidottua provisiopalkkaa - ilman ylärajaa.

Mikäli innostuit työstä ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemus ansioluetteloineen oheisesta linkistä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 välillä Baronan henkilöstökonsultti Matilda Viitasalo +358 45 7881 5373, matilda.viitasalo@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 14.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: matilda.viitasalo@barona.fi, +358 45 7881 5373

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aluemyyntipäällikkö Pohjanmaan ja Ahvenanmaan alueille Maria Nila Oy:lle

Maria Nila Oy
Vaasa
Seinäjoki
Kokkola
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti