Skip to main content

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Schiedel Savuhormistot Oy

Haluatko tehdä myyntiä ja tulosta uusinta uutta ja kovinta laatua olevien teknisten
palveluratkaisujen ja tuotteiden parissa? Teetkö, soitatko, etkä vain meinaa? Kiinnostaako
kehittyvä tuotevalikoima? Voit olla jo ”mainetta hankkinut” tai urasi alkuvaiheilla menestystäsi
myynnissä rakentava teknisen alan, mielellään rakennusalan, tuntija. Tämä tilaisuus on sinulle!

Haemme kahta ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Schiedel Savuhormistot Oy:n toiminnan laajentuessa. Myyntialue muokkautuu valittavan henkilön mukaan, yrityksen pääkonttori ja toimisto sijaitsevat Espoossa. Tehtävä edellyttää liikkumista asiakkailla myyntialueellasi Suomessa. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering, tehtävässä rekrytoidut vakituiseen työsuhteeseen Schiedel Savuhormistot Oy:lle.

Aluemyyntipäällikkönä vastaat omalta osaltasi myynnistä laajentamalla asiakasverkostoa sekä kehittämällä nykyisiä asiakkuuksia. Lisäksi vastaat osaltasi myytyjen projektien läpiviemisestä. Asiakkaita ovat esim. rautakaupat ja rakennusliikkeet. Rakennusalan tuntemus ja ymmärrys auttaakin sinua vakuuttamaan tässä tehtävässä.

Aluemyyntipäällikkönä toimit osana asiantuntevaa myyntitiimiä kansainvälisessä konsernissa, joten saat tukea tehtävässä onnistumiseen.

Toivomme sinulta:

 • rakennusalan tuntemusta/kokemusta
 • aktiivista, tavoitehakuista ja innokasta otetta asiakas- ja myyntityöhön
 • kykyä ja halua kohdata asiakkaita, neuvotella ja projektoida
 • hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja.

Yrityksen kansainvälinen toimintaympäristö edellyttää, että tulet hyvin toimeen suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Schiedel Savuhormistot tarjoaa sinulle:

 • kiinteän kuukausipalkan sekä bonusjärjestelmän
 • kattavan työterveyden ja vuosittaisen liikuntaedun
 • vapauden työskennellä itsenäisessä asemassa välittömässä yhteistyössä yrityksen johdon
 • kanssa
 • edistyksellisen tuoteportfolion markkinajohtajan varmuudella
 • monipuolisen ja matalan hierarkkisen toimintaympäristön
 • vahvan kotimaisen ja kansainvälisen asiantuntijatiimien tuen.

Erkki, tuotepäällikkö, kertoo; Olen ollut talossa 2009 alkaen ja vuodesta 2018 tuotepäällikkönä. Uramahdollisuudet ovat itsestä kiinni – kun on halua kehittyä ja kiinnostusta, niin Schiedelillä on mahdollisuuksia. Lisäksi täällä pääsee osallistumaan oman ydintyönsä ohella muuhunkin, jos haluaa. Schiedelillä kaikki tuntevat toisensa, yhteisöllisyys onkin tärkeä osa toimintaa. Toki jokainen pääsee työskentelemään itseohjautuvastikin mutta yksin ei jätetä. Kaikki sujuu meillä hyvin! Ala on lisäksi koko ajan muuttuva ja kansainvälinen konserni tuo mukavia lisämausteita toimintaan.”

Maarit, asiakaspalvelusta;”Olen ollut talossa 20 vuotta. Olen työskennellyt varastossa, tehtaalla ja nyt pääkonttorilla. Työnantaja on luotettava, meillä ei ole ollut koskaan lomautuksiakaan. Olemme pieni ja tiivis porukka, jossa ollaan tekemisissä lähes päivittäin ja henkilökemiat osuvat kaikilla hyvin yhteen. Jokainen päivä on vähän erilainen, myyjät ovat ihania tyyppejä ja asiakkaat tuttuja. Kaikki on mutkatonta.”

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.

Hae paikkaa viimeistään 06.12.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 040 837 4019

Schiedel Savuhormistot Oy

Schiedel Savuhormistot Oy on keraamisten ja teräksisten savuhormien markkinajohtaja ja alan edelläkävijä. Olemme osa kansainvälistä Schiedel Groupia, joka toimii Euroopan laajuisesti noin 1400 työntekijän voimin. Koko yhtiön liikevaihto on 200 milj €, josta Suomen osuus on noin 4 milj €. Schiedelin tuotevalikoimaan kuuluu savunpoiston ja ilmanvaihdon ratkaisut, sekä tulisijajärjestelmät. Schiedel Savuhormistot Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2002 alkaen. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa sekä tehtaamme Janakkalassa. Schiedelillä työskentelee Suomessa yhteensä 13 henkilöä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Schiedel Savuhormistot Oy

Schiedel Savuhormistot Oy
Espoo
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Schiedel Savuhormistot Oy
Lappeenranta
Schiedel Savuhormistot Oy
Tampere
Schiedel Savuhormistot Oy
Turku
Barona Teollisuus
Rauma