Skip to main content

Aluemyyntipäällikkö, VILPE Oy, Itä-Suomi

 

Perheyritys VILPE Oy on johtava ilmanvaihdon päätelaitteiden ja erikoiskattotarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja Suomessa, Baltiassa, Venäjällä ja Pohjoismaissa. Yrityksen tarkoituksena on tuoda parempaa sisäilmaa, energiatehokkuutta ja rakenteiden pitkäikäisyyttä kaikkiin tiloihin. VILPE uudistaa toimialaa tuomalla markkinoille innovatiivisia ratkaisuja, ja sen palveluksessa on yli 125 alan ammattilaista. Me VILPEllä uskomme, että jokaisella on oikeus hengittää vapaasti ja huoletta niin töissä kuin kotona.(www.vilpe.com)


Haemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Itä-Suomeen vastaamaan myynnistä asiakkaillemme sekä kehittämään uusien asiakkuuksien hankintaa toimialueellasi.

Aluemyyntipäällikön tehtävässä asiakkaasi ovat rakentamisen ja LVI-alan ammattilaisia niin suunnittelussa, urakoinnissa kuin myynnissä. Aluemyyntipäällikön tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa myyntityö laaditun myyntibudjetin ja toimintasuunnitelman pohjalta. 

Aluemyyntipäällikkönä vastaat VILPE-ratkaisujen myynnistä ja asiakkuuksista Itä-Suomen alueella mukaan lukien Lahden ja Kajaanin seutu. Toimipaikkasi on sovittavissa. Suurin osa aluemyyntipäällikön työstä tehdään kuitenkin kentällä asiakkaiden parissa, joten valittavalla henkilöllä tulee olla valmius matkustamiseen.

Odotamme hakijoilta:

•    Toivomme sinun olevan intohimoinen myynnin ammattilainen tai alalle tähtäävä, ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Koulutus rakennus- tai LVI-alalta tai harrastuneisuus ja innostus rakennusalaa kohtaan katsotaan eduksi.

•    Arvostamme jos sinulta löytyy jo valmiiksi tietoa rakennus- ja LVI-alan tuotteista ja materiaaleista teknisten tuotteiden myyntiin kokemuksen tai koulutuksen kautta.

•    Olet järjestelmällinen, innostava ja oma-aloitteinen. Pyrit saavuttamaan tavoitteesi ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

•    Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti.

•    Olet valmis matkustamaan työn puitteissa.

•    Hallitset tavallisimpien IT-järjestelmien käytön (mm. Microsoft Office ja CRM-järjestelmä).


Tarjoamme sinulle laadukkaat tuotteet sekä vahvan brändin myynnin tueksi. Tulet osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta myyntiorganisaatiota. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Tarjoamme sinulle sopivasti haastetta ja motivoivan työilmapiirin mahtavia työkavereita unohtamatta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi hakujärjestelmämme kautta palkkatoiveineen osoitteessa www.nordic.fi  ( avoimet työpaikat Keski-Suomi) ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Voit liittää sivustollamme hakemukseesi vapaamuotoisen cv:n sekä myös hakemuskirjeen. Työ VILPEllä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja tehtävään hakemisesta antaa Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Jari Pakarinen, jari.pakarinen@nordic.fi, p. 045 130 9444 . 

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Aluemyyntipäällikkö, VILPE Oy, Itä-Suomi

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Espoo
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja