Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aluepäällikkö, kaupunkiverkot

Tule meille Aluepäälliköksi

Caruna on sähkönjakeluyhtiö, joka jakaa hyvää energiaa. Työmme on ylläpitää, huoltaa ja rakentaa sähköverkkoamme, jotta kodit, yritykset ja kunnat saavat sähköä vuoden ympäri. Meillä on töissä yli 300 ammattilaista.  

Joukossamme on kaupunki- ja kuntaverkko-alueorganisaatiot, jotka keskittyvät verkkoalueidensa kehittämiseen ja omaisuudenhallintaan strategisen kehitystyön kautta. Kaupunkiverkot-tiimiin on nyt haussa Aluepäällikkö johtamaan omaa verkkoaluettaan, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi ja Joensuu. Tiimissä kollegoinasi toimivat Länsi- ja Keski-Uusimaan alueesta vastaava aluepäällikkö, kaupunkiverkkojen aluejohtaja sekä liiketoiminnan analyytikot. Toimit vankassa yhteistyössä myös muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Aluepäällikkönä päätehtävänäsi on johtaa ja kehittää omaa verkkoaluettasi. Olet vastuussa Carunan pitkän aikavälin sähköverkon kehittämisestä sekä osallistut alueesi sidosryhmätyöhön ja asiakasyhteistyöhön. Aluepäällikkönä olet matriisin kautta aluevastuussa yli resurssifunktioiden ja saat mahdollisuuden johtaa laajaa investointiportfoliota. Vastaat investointipäätöksistä oman alueesi osalta ja ohjaat myös Key Account Managerien toimintaa alueen asiakkuuksien osalta.

Voisivatko seuraavat asiat olla osa sinun tonttiasi?

  • Vastaat alueen verkon kehittämisestä yhtiön strategian ja asiakasodotusten mukaisesti
  • Vastuullasi on verkon pitkän aikavälin suunnittelu, skenaariot ja teknistaloudellinen mallinnus sekä investoinneissa että kunnossapidossa
  • Tuotat oman vastuualueesi kehitysnäkymän yhdessä liiketoiminnan analyytikoiden kanssa (muun muassa vastuualueen asiakaskehitys, kulutuksen ja tuotannon muutokset sekä näitä vastaavat verkon kehitystarpeet)
  • Vastaat investointipäätöksistä omalla vastuualueellasi
  • Osallistut oman vastuualueesi strategiseen sidosryhmä- ja asiakasyhteistyöhön, ja asiakastarpeiden hankekehityksen johtamiseen.
  • Vastaat alueesi investointien paketoinnista suunnitelmasta hankkeiksi ja johdat hankkeet läpi yleissuunnittelu- ja hankintavaiheiden
  • Olet oman verkkoalueesi näkyvä kasvo myös paikallismedian suuntaan ja pidät huolen siitä, että Carunan toiminta ja maine ovat alan kärkeä.

Miksi alkaisit carunalaiseksi?

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää verkko-omaisuutta alueella, joka on energiamurroksen keskiössä ja tästä johtuen verkon tarpeet muuttuvat voimakkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen. 

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset. 

Millainen tyyppi sopisi joukkoomme?

Etsimme henkilöä, jolla on soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi usean vuoden kokemus sähköverkkojen omaisuudenhallinnasta, verkonkehittämisestä ja verkon rakentamisesta tai kunnossapidosta. Investointien ohjaaminen ja toteuttaminen on sinulle entuudestaan tuttua, samoin kuin sähkömarkkinoiden regulaatio. Ymmärrys soveltuvasta lainsäädännöstä liittyen sähköverkkoliiketoimintaan ja julkisiin toimijoihin tukevat tehtävässä menestymistäsi.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tehtävässä korostuu vankka yhteistyö muiden carunalaisten sekä ulkoisten kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, joten omaat erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot, jotka tukevat esiintymistäsi eri sidosryhmien kanssa. Olet aktiivinen, määrätietoinen ja positiivinen johtaja, joka nauttii yhdessä menestymisestä ja saa vietyä muutosta eteenpäin yhdessä tiiminsä kanssa. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä aitoa kehitysmyönteisyyttä ja halukkuutta.  Tehtävää voit hoitaa mistä päin Suomea tahansa, kunhan olet valmis käymään viikoittain omalla verkkoalueellasi.

Kaikilta työntekijöiltämme odotamme asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta.

Kiinnostuitko? 

Pistä rohkeasti hakemus tulemaan, niin katsotaan yhdessä, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 23.1.2022 linkistä https://bit.ly/3sr08xx

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista Compass HRG:n konsultti Laura Suontaus [email protected] tai 050 521 2086

Caruna Networks vaikuttavuus

Caruna Networks synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Caruna Networks synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja biodiversiteettiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Caruna Networks

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Caruna Networks Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti