Skip to main content

Aluepäällikkö Kuopioon

Aluepäällikkö Kuopioon

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Suomessa toimii tällä hetkellä yli tuhat henkilöstöpalvelualan yritystä, ja nyt juuri Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään niistä parhaimpaan.

Bolt.Works on voimakkaasti kasvava rakennusalan, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuoltoalan, sekä HoReCan työvoimavuokraukseen ja henkilöstöpalvelujen tarjoamiseen keskittynyt teknologiayhtiö, jonka Bolt-mobiilipalvelu yhdistää työt ja työvoiman uudenlaisella tavalla. Missiomme on murtaa alan perinteisiä toimintamalleja ja toimia suunnannäyttäjänä, toimintamme ollessa sekä läpinäkyvää että oikeudenmukaista.

Haemme omaan organisaatioomme aluepäällikköä Kuopion toimipisteelle. Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy valmiudet kasvattaa alueen liikevaihtoa kannattavasti erityisesti teollisuuden toimialalla. Vastuullesi tulee kuulumaan yksikön tuloksesta vastaamisen lisäksi päivittäinen esimiestyö alueen myyjille ja rekrytoijille. Isossa osassa työnkuvaasi on myös myynnistä vastaaminen erityisesti teollisuuden toimialalla. Hoidat itsenäisesti myynnin suunnittelun ja prospektoinnin, osallistut uusasiakashankintaan, johdat tarjoustyöskentelyä sekä huolehdit jo olemassa olevien asiakkaiden tarpeisiin vastaamisesta. Laadit alueen budjetin ja vastaat sen toteutumisesta. Olet myös mukana rekrytoimassa uusia työntekijöitä yrityksen asiakkaille ja osallistut resursointeihin.

Toivomme, että olet jo kokenut tekijä myynnin ja esimiestyöskentelyn parissa, mutta olet halukas myös oppimaan uutta ja olemaan mukana muissakin yrityksen ydintoiminnoissa. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta henkilöstöpalvelualalta, mutta toivomme ettei henkilöstönvuokraus täysin vieras käsite.

Miksi juuri meille?

Meillä pääset mukaan rentoon ja huumorintajuiseen porukkaan, jota yhdistää aito tekemisen meininki sekä halu onnistua ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle myös:

Reilun peruspalkan ja reilun bonusmallin
Vakituisen työsuhteen
Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja koko alueen onnistumiseen
Ketterän organisaation, jossa hyvät ideasi voidaan toteuttaa hyvinkin nopeasti

Haku päättyy: 13.2.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Aluepäällikkö Kuopioon

Bolt.Works Oy
Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Kuopio
Bolt.Works Oy
Tampere
Bolt.Works Oy
Kajaani
Bolt.Works Oy
Tampere