Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Alueturvallisuuspäällikkö

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt Metsä  Groupion Äänekosken integraatiin

ALUETURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Tehtävässäsi johdat Metsä Boardin, Metsä Fibren sekä Metsä Woodin turvallisuuden kokonaisuutta Äänekosken integraatissa yhdessä turvallisuusasiantuntijoiden kanssa. Turvallisuuspäällikön tehtävässä kehität, ylläpidät ja seuraat turvallisuustoimintaa Metsä Groupin turvallisuusperiaatteiden mukaisesti. Laadit ja ylläpidät turvallisuusasiakirjat ja -ohjeet yhteistyössä konsernin turvallisuusorganisaation sekä viranomaisten kanssa. Vastaat turvallisuuskoulutusten suunnittelusta ja järjestämisestä. Edistät ja tuet turvallisuustavoitteiden toteutumista sekä erinomaisen turvallisuuskulttuurin luomista. Vastaat vaaratilanne- ja tapaturmatutkinnoista sekä turvallisuusraportoinnista.

Mitä odotamme sinulta?

Turvallisuus on sinulle sydämen asia. Olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai työturvallisuusalan korkeakoulututkinto ja kokemusta teollisuuden tai rakennusprojektien turvallisuustehtävistä. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Tuleva esimiehesi, biotuotetehtaan tehtaanjohtaja Ari-Pekka Vanamo (p. +358 40 512 0653) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Hae paikkaa!

​Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 20.06.2021 asti. Menestystä hakuun!

Alueturvallisuuspäällikkö

Äänekoski
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus