Skip to main content

Aluemyyntipäällikkö

Suomen Terveysmaailma Oy, www.terveysmaailma.fi, on suomalainen terveysalan yritys, joka valmistaa, maahantuo ja markkinoi terveys- ja hyvinvointituotteita. Toiminta-ajatuksemme on yhdistää terveys- ja hyvinvointialan osaamista ja tarjota asiakkaillemme terveyttä edistäviä, laadukkaita ja moneen käyttötarkoitukseen sopivia tuotteita ja palveluita. Suomen Terveysmaailma toimii aktiivisesti kotimaisten julkisen ja yksityisen sektorin hoito- hoivapalvelu- ja KEVA-yksiköiden kanssa tarjoten näille hoitoa ja oloa helpottavia tuotteita ja palveluita. Olemme toimittaneet tuotteitamme yli 2.500 toimipisteeseen ympäri Suomea.

Haemme innokkaaseen ja dynaamiseen tiimiimme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Lapin, Länsi-Pohjan, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien alueelle.

Tehtäväsi:
Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti oman alueesi myynti- ja palveluliiketoimintojen liikevaihdosta ja kannattavuudesta sekä omista asiakkuuksistasi. Toiminnassamme on tärkeää tarjota asiakkaillemme heille räätälöityjä ratkaisuja ja näin ollen tarjoamme tuotteitamme joko vuokrapalveluna tai myymme tuotteitamme suoraan asiakkaalle. Meillä on jo laaja, lojaali asiakaskunta, ja ensisijainen tehtäväsi on pitää vanhoista asiakkaistamme hyvää huolta. Vaikka meillä on jo paljon asiakkaita, niin meillä on myös edelleen paljon markkinapotentiaalia, siksi toivomme, että sinulla on taitoa hoitaa vanhoja asiakkuuksia ja myös kykyä luoda täysin uusia asiakassuhteita. Aluemyyntipäällikkönä raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Tehtävän sujuvan hoitamisen kannalta, asuinpaikkasi olisi hyvä sijaita omalla myyntialueellasi.

Toivomme sinulta:
Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mutta ennen kaikkea toivomme näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja motivaatiota kehittää yrityksemme toimintaa kanssamme. Koska asiakkainasi ovat hoitoyksiköt sekä –yritykset, toivomme, että olet tehnyt erinomaista tulosta erityisesti B2B myynnissä ja että pystyt luomaan luottamuksellisia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet tuloshakuinen, energinen, oma-aloitteinen, itsenäinen, systemaattinen sekä kykenet työskentelemään alati muuttuvissa tilanteissa. Aikaisempi kokemus työskentelystä jollain tavalla terveysalan parissa, on sinulle eduksi. Edellytämme sujuvaa kirjallista ja suullista suomenkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle itsenäisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen myyntitehtävän kannustavassa työyhteisössä. Koko tiimiltämme saat vahvan tuen tuotteiden oppimiseen ja asiakaskuntaan tutustumiseen. Tässä tehtävässä on lisäksi hyvät mahdollisuudet erinomaiseen ansiotasoon. Tehtävän hoitamiseen tarvitset ajokortin ja oman auton sekä matkustusvalmiutta omalla myyntialueellasi.

Tämä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab
Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröi CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2022, osoitteessa www.adiente.fi. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson sähköpostitse osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse numerossa 050 572 6439.

Aluemyyntipäällikkö

Suomen Terveysmaailma Oy
Oulu
Kajaani
Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus