Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

AML Officer

Sinun roolisi

AML Officerin tehtävässä vastaat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyvien prosessien, toimintamallien ja valvonnan kehittämisestä erityisesti Mandatum Asset Managementin liiketoiminnan osalta. Varmistat, että yhtiön tekemiä linjauksia ja ohjeistuksia noudatetaan operatiivisessa toiminnassa. Toimit läheisessä yhteistyössä Mandatum Asset Managementin henkilöstön, lakiasiainyksikön sekä muiden AML-asiantuntijoidemme kanssa. Raportoit tehtävässäsi konsernin johtoryhmän jäsenelle.

Onnistumisen edellytykset

Sinulla on jo useamman vuoden ajalta (5+) kokemusta AML-alueen tehtävistä ja tunnet sitä koskevaa lainsäädäntöä ja regulaatiota hyvin, myös käytännön työn kautta. Tunnet lisäksi sijoituspalvelu- ja rahastoliiketoimintaa sekä niiden prosesseja ja toimintamalleja. Eduksesi on aiempi kokemus kansainvälisten asiakkuuksien AML-tehtävistä. Tärkeintä työssä menestymisen kannalta on halu jatkuvaan oppimiseen rahanpesun estämisen alueella sekä innokkuus kehittää siihen liittyviä prosesseja ja toimintamalleja.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että pystyt hallitsemaan suuria asiakokonaisuuksia ja kykenet itsenäiseen sekä proaktiiviseen työskentelyyn. Olet tottunut työskentelemään pitkäjänteisesti ja saamaan asioita aikaiseksi tekemällä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa sekä osaat katsoa asioita laaja-alaisesti. Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. kaupallinen tai juridinen) sekä erinomaista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Työkaverisi toivovat saavansa ystävällisen, luotettavan sekä positiivisen asenteen omaavan työkaverin, jolla on halua tehdä asioita yhdessä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Sinulle tarjoamme

  • vastuullisen roolin ja monipuoliset työtehtävät
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2020 ja 2021
  • positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn
  • suuren ja menestyneen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

Tehtävä on vakinainen ja se täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.11.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Sanna Rajaniemi puh. +358 50 424 6655 perjantaina 19.11 klo 9-10.30.

Mandatum Asset Management perustettiin vuonna 2021, kun Sampo-konsernin ja Mandatum Lifen sijoitustoiminnot yhdistettiin omaksi liiketoiminnokseen, ja on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä institutionaalista sijoittajista. Mandatum Asset Management hallinnoi yhteensä 24 miljardin euron sijoitusvarallisuutta, joka jakautuu keskeisiin ydinosaamisalueisiimme: yrityslainasijoituksiin, vaihtoehtoisiin sijoituksiin ja aktiiviseen valintaan perustuviin osakesijoituksiin. Sijoitustoiminnastamme vastaa 40 ammattilaisen salkunhoitotiimimme, jolla on vankka kokemus keskeisistä omaisuuslajeista. Lisäksi tiimin käytössä on 80 ammattilaisen osaaminen riskienhallinnassa ja sijoittamisen tukitoiminnoista. Asiakaspalvelusta vastaavat instituutionaalisten ja vaativimpien yksityissijoittajien palvelemiseen erikoistuneet asiakkuusjohtajamme.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

AML Officer

Helsinki
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 25.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti