Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ammattimies CNC-koneistajaksi

Haemme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Osateos Oy:lle ammattitaitoista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään 2-vuorotyössä Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hakemamme henkilö on motivoitunut ja hyvän asenteen omaava tarkka ja sitoutumiskykyinen alan kokemusta omaava koneistaja. Toimit hyvin itsenäisesti ja myös osana ammattitaitoista tiimiä. Olet halukas oppimaan vielä lisää ja omaat valmiuden sitoutua yritykseen pidemmäksi aikaa. Työt ovat CNC-sorvaus ja -koneistuskeskuksella.

Hakijalta toivomme

  • kokemusta CNC-sorveista tai koneistuskeskuksista
  • kokemusta Fanuc tai Heidenhain ohjauksesta, valmistustekniikan ymmärryksestä hyvää asetuksien tekotaitoa
  • esuksi katsomme kokemuksen ohjelmien teosta.

Tarjoamme hakijalle

  • kilpailukykyisen palkan ja hyvän vakaavaraisen yrityksen tuen
  • mahdollisuuden kehittää yrityksen toimintoja huipputuotteiden tuotannon vaihtelevien ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivien ammattilaisten löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Ari Kumlanderilta, ari.kumlander@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 07.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ari.kumlander@barona.fi

Osateos Oy

Osateos Oy on sopimustoimittaja konepajatuotteita ostaville loppuasiakkaille ja järjestelmätoimittajille. Tuotantomme ydinosaamisalue on keskiraskas koneistus, hitsattujen rakenteiden ja valuosien koneistus sekä kokoonpano. Yhtiömme sijaitsee Vantaan Kolohongassa. Toimintamme perustana ovat vahva osaaminen ja nykyaikainen konekanta yhdistettynä toimivaan laatujärjestelmään.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.