Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maarakentaja

Maarakentaja

Asiakkaamme etsii osaavaa maarakentajaa Hämeenlinnassa alkaville työmaille.
Haemme tekijää, jolla on jo kokemusta maarakennuksesta ja ammattitaito hallussa. Ensimmäinen kohde on uudiskohde, jossa vastaan tulee maakaapelointeja, putkien asennusta, pohjarakentamista.

Odotamme hakijalta kuvienlukutaitoa, osaamista korkojen laskemisesta ja lasereiden käytöstä sekä putkien asennuksista. Kokemus koneiden kuljettamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävänä on toimia kaivinkoneenkuljettajan työparina ja totetuttaa pohjatyöt ja putkiasennukset suunnitelmien mukaan. Tehtäviin kuuluu korkojen katsomista, viemäri- ja salaojien asennusta, kunnallistekniikkaa, lapiotöitä, lätkäystä ja koneiden käyttöä osaamisen mukaan.

Työturvallisuuskortti vaaditaan. Ajokortti ja oman auton käyttö helpottaa kulkemista työmaalle.

Työtä on sopivalle tyypille näköpiirissä loppuvuodeksi, mahdollisesti pidempänkin kelien salliessa. Työt alkaa sopivan henkilön löydyttyä viikolla 38.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Maarakentaja

Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus