Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Analyst, Corporate Finance tiimiin, BDO Oy

Etsimme asiakkaallemme BDO:lle innokasta ja tavoitteellista analystia toimimaan yritysjärjestelyiden mielenkiintoisessa maailmassa. Tehtävässä pääset työskentelemään kokonaisvaltaisesti yritysjärjestelyiden kaikissa vaiheissa. Voit olla tarjousvaiheessa tuottamassa analyyseja ja laskelmia, projektin aikana havainnollistamassa asiakkaalta saatuja lukuja tai etsimässä potentiaalisia yrityksen ostokandidaatteja ja lopulta mukana löytämässä asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun hänen tarpeeseensa. Voit olla juuri valmistumassa tai jo työelämään hypännyt asiantuntija. Toivomme, että sinulta kuitenkin löytyy jo kokemusta saman tyyppisistä tehtävistä. Mikäli koet viihtyväsi projektiluontoisessa työssä, innostut erilaisista toimialoista ja tiedon analysoinnista ja ennen kaikkea haluat osaksi iloista tiimiä, jolla on työnteon lomassa myös hauskaa yhdessä, tämä voisi olla sinulle seuraava askel! Lue alta lisää ja hae jo tänään!

Kuvaus

Corporate Finance -tiimimme on yritysten kannattavaan kasvuun ja pysyvään arvonluontiin erikoistunut neuvonantaja ja kumppani. Tuemme organisaatioita yritysjärjestelyn kaikissa vaiheissa, oli kyseessä sitten yrityksen tai yksittäisen liiketoiminnan osto tai myynti, toimialakonsolidaatio, arvonmääritys, rahoituksen hankkiminen tai muu omistus- tai rakennejärjestely. Yksi tärkeimmistä tiimimme arvoista on yhdessä tekeminen - viihdymme toistemme seurassa ja meillä on myös hauskaa yhdessä.

Tarjoamme

•   BDO:lla pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja energistä tiimiämme. Monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset kantamaan vastuuta, haastamaan itseäsi ja rakentamaan itsesi näköistä urapolkua.
•   Monipuolisen työn, jossa pääset mukaan yrityskauppaneuvotteluihin, asiakasrajapintaan ja jokaiseen asiakasprosessin eri vaiheeseen
•   Matalan hierarkian työyhteisön, jossa työparinasi voi olla esimerkiksi Senior Advisor - tässä mahdollisuus siis oppia alan kokeneilta ammattilaisilta

Työtehtävät

Työskentelet useammassa projektissa samanaikaisesti. Työtehtäväsi ja -päiväsi vaihtelevat sen mukaan, onko kyseessä esimerkiksi osto- tai myyntimandaatti, arvonmääritys, toimialakonsolidaatioprojekti tai esimerkiksi jonkin rahoitusratkaisun etsiminen asiakkaalle.
Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

•   Paljon töitä Excelin kanssa - jäsentelet ja analysoit asiakkailta saatuja lukuja
•   Tiedonhankinta erilaisista järjestelmistä (esim. tietokannat tai nettisivut)
•   Ostokandidaattien tai ostokohteiden etsiminen
•   Projekteihin liittyviin raportointeihin osallistuminen
•   Tarjouksen teko vaiheessa voit esimerkiksi alustavasti analysoida tulevan asiakkaan myyntihintaa tai tehdä esilistausta potentiaalisista ostajista

Etsimämme henkilö on

•   Soveltuva koulutustausta (esimerkiksi kauppatieteiden maisteri rahoituksen linjalta tai tuotantotalouden diplomi-insinööri). Voit olla valmistumassa tai jo muutaman vuoden kokeneempi asiantuntija
•   Kokemus samantyyppisistä tehtävistä (esimerkiksi corporate finance puolelta arvonmääritykset, yritysmyynnit tai strateginen konsultointi)
•   Sujuva suomen ja englannin kielen taito (tai vaihtoehtoisesti sujuva ruotsin ja englannin kielen taito)
•   Vahva Excel osaaminen ja numerot hallussa
•   Sytyt projektiluontoisesta työstä ja sinulla on utelias asenne sekä liiketoimintalähtöisyyttä

Työntekijänä olet

•   Tarkka
•   Aikaansaava ja itseohjautuva
•   Joustava ja paineensietokykyinen

Muuta tietoa

•   Aloitus: Sopimuksen mukaan heti tai kesän jälkeen
•   Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
•   Sijainti: Helsinki, mahdollisuus joustavasti etätyöhön
•   Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä BDO:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Infoa asiakkaasta

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 91 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on yli 280

Meillä kaikki lähtee halusta auttaa

Haluamme auttaa asiakkaitamme siinä, mikä on heille tärkeää. Se voi tarkoittaa sitä, että olemme tukena arjen haasteissa, kannustamme katsomaan laajemmalle tai kuljemme yhdessä kohti uutta.

Myös jokaisella meillä BDO:lla on unelmia. Unelmoimme siitä, että saamme jatkossakin tehdä mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä. Haluamme vaalia itsemme kehittämistä, työkaverin auttamista ja yhteisiä onnistumisia.

BDO - People helping people achieve their dreams.

Lue lisää täältä BDO

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 15053949

Analyst, Corporate Finance tiimiin, BDO Oy

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus