Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Apulaisosastonhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus

Kiinnostaisiko apulaisosastonhoitajan työ virologian ja immunologian yksiköissä?

Hus Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin alueen laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa, ja toimintaa on yli 170 toimipisteessä.

Haemme APULAISOSASTONHOITAJAA vakituiseen tehtävään virologian ja immunologian yksikköön.  Voit aloittaa meillä 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Apulaisosastonhoitajana toimit osastonhoitajan työparina ja osallistut rekrytointiin, perehdytyksen ja osaamisen varmistamiseen ja laadukkaan henkilöstöhallinnon toteuttamiseen. Työhösi kuuluvat toiminnan ohjaamiseen liittyvät tehtävät, työnjohtotehtävät ja kehittämistoimintaan osallistuminen. Apulaisosastonhoitajana olet luomassa yhdessä työntekijöiden kanssa työhyvinvointia ja vetovoimaista työyksikköä.

Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen organisaation sisällä ja työsuhde-etuja. Työhösi saat esimiestiimin ja vastuuhenkilöiden tuen, sekä laadukkaan perehdytyksen. Tehtävän palkkaus määräytyy KVTS -sopimuksen mukaisesti ja on 2979,08 € kuukaudessa. Tehtävässä maksetaan työkokemuslisää maksimissaan 8 %. Käytössämme on suoritepalkkaus ja muita palkkausjärjestelmiä. Tehtävän täytössä voidaan käyttää enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos kiinnostuit yllä olevasta ja viihdyt muuttuvassa toimintaympäristössä ja tilanteissa. Ennen kaikkea toivomme sinun olevan vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja.

Tervetuloa työkaveriksemme ja onnellisten ihmisten joukkoon. Lähetä hakemus hakuajan loppuun 5.8. mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Anne Hynynen, p. 050 427 2200

Apulaisosastonhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus