Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Apulaisosastonhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

Sinä röntgenhoitaja, joka omaat apulaisosastonhoitajan pätevyyden ja mahdollisesti kokemusta vastaavista tehtävistä. Onko toiveenasi työ, jossa on vaihtelua, haasteita ja vastuuta?

HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän radiologian vastuualueella.

Haemme apulaisosastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Diagnostiikkakeskukseen. Tehtävä sijoittuu radiologian vastuualueelle Itä-Uudenmaan röntgenin Porvoon sairaalaan. Porvoo on idyllinen, kaunis ja tunnelmallinen kaupunki, jossa kaikki palvelut ovat lähellä.

Porvoon sairaalan röntgenin vastuualueeseen kuuluvat myös Loviisan, Sipoon ja Porvoon terveysasemien röntgenyksiköt. HUS Porvoon sairaala on monipuolinen ympäri vuorokauden palveleva lähisairaala, palvelemme röntgenissä niin erikoissairaanhoidon kuin perusterveydenhuollon potilaita.

Apulaisosastonhoitaja työskentelee kiinteässä yhteistyössä osastonhoitajan, ylilääkärin ja yksikön hoitohenkilökunnan kanssa. Apulaisosastonhoitajan työssä osaltasi varmistat päivittäisen toiminnan sujuvuutta sekä osallistut osaamisen ja toiminnan kehittämiseen. Työpäiväsi tulevat olemaan vaihtelevia ja voivat koostua potilastyön lisäksi esimerkiksi päivittäisen toiminnan johtamisesta yhteistyössä osastonhoitajan kanssa, yhteisöllisen ja toimintalähtöisen työvuorosuunnittelun toteuttamisesta ja kehittämisestä. Apulaisosastonhoitaja toimii myös osastonhoitajan sijaisena.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät, mielenkiintoisen toimintaympäristön sekä innostuneen ja motivoituneen työyhteisön työsi tueksi.

Toimi täytetään 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 20.10.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti lisätietoja. Osastonhoitaja Pia Baumgartner p. 040 7043 770. Ajalla 6.9.2021 lähtien klo 8-15.  

Apulaisosastonhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

HUS
Porvoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 29.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja