Skip to main content

Apulaisosastonhoitaja Naistentaudit ja synnytykset

Haemme apulaisosastonhoitajan sijaista Espoon sairaalan synnytysosastolle ajalle 3.1.2022 – 31.12.2024.
Espoon sairaalan synnytysosastolla syntyy vuosittain noin 4 500 lasta. Osastollamme hoidetaan synnyttäjiä ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Synnytysten hoidon lisäksi osastolla toimii loppuraskauden vastaanotto, käynnistysyksikkö ja raskaana olevien päivystys. Yksikössämme on kaksi leikkaussalia ja perheheräämö, joka mahdollistaa äidin ja vastasyntyneen katkeamattoman varhaisen kontaktin.

Apulaisosastonhoitajana vastaat osastonhoitajan työparina yksikön päivittäisestä johtamisesta ja toiminnan suunnittelusta sekä osallistut yksikön päivittäiseen kliiniseen hoitotyöhön. Tämä vuoksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta synnytysten hoitotyöstä. Synnytysosastolla on kaksi apulaisosastonhoitajaa.

Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja, taitoa toimia moniammatillisessa työyhteisössä sekä taitoa motivoida ja innostaa ihmisiä.

Arvostamme aitoa kiinnostusta hoitotyön ja synnytysosaston toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työn kansainvälisesti korkeatasoisessa yliopistosairaalassamme.

Meillä työntekijää arvostetaan ja kannustetaan kehittymään ammatissaan. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 9.12.2021 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätiedot, 
Osastonhoitaja Tiina Pulli, puh. 050 427 9086 ja ylihoitaja Teija Kättö, puh. 040 487 5308.
 

Apulaisosastonhoitaja Naistentaudit ja synnytykset

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus