Skip to main content

Apulaisosastonhoitaja Nuorisopsykiatria

Haemme apulaisosastonhoitajaa Lohjan nuorisopsykiatriaan.

Haemme apulaisosastonhoitajaa HUS Lohjan nuorisopsykiatriaan. Työ tarjoaa näköalapaikan nuorisopsykiatriseen hoitoon ja tutkimiseen sekä mahdollisuuden työskennellä osana innostunutta tiimiä. Pääasiallinen toimipiste on Vihdin tiimissä, Nummelan keskustassa.

Kyseessä on uusi toimi ja se täytetään 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Apulaisosastonhoitajana toimit osastonhoitajan työparina Lohjan nuorisopsykiatrian poliklinikan ja tehostetun avohoidon yksikön työntekijöiden tukena päivittäisjohtamisessa, kehittämistyössä ja uusien toimintamallien jalkauttamisessa sekä osallistuen itse kliiniseen potilastyöhön. Nuoren tutkimus ja hoito toteutuvat moniammatillisena yhteistyönä nuoren ja hänen perheensä ja verkostonsa kanssa. Potilastyöhön sisältyy vastaanottotyön lisäksi ryhmien ohjaamista.

Toivomme sinulla olevan hyvän ammattitaidon lisäksi nuorisopsykiatrian ja/tai psykiatrian työkokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä vuorovaikutus – ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta työskennellä moniammatillisessa työryhmässä. Kokemus esimiestyöstä katsotaan myös eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, aktiivista ja kehittävää työskentelyotetta sekä tarvittaessa valmiutta työskennellä nuorisopsykiatrian eri yksiköissä.

Työsi tueksi tarjoamme HUS:n hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Tervetuloa mukaan innovatiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 22.12.2021 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

oh Auli Kiminki p. 050 400 6628
ylihoitaja Teija Rintamäki p. 050 427 0026
 

Apulaisosastonhoitaja Nuorisopsykiatria

HUS
Lohja
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus