Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Apulaisosastonhoitaja Päivystysosasto

Haemme HUS Akuutin Haartmanin sairaalan päivystysosastolle apulaisosastonhoitajaa, jonka vastuulla on työn alkaessa ensisijaisesti yksikön opetushoitajan tehtävät.

Hoidamme päivystysosastolla tarkkailua ja seurantaa vaativia potilaita, jotka tarvitsevat lyhytaikaista päivystysluonteista hoitoa. Osastoon kuuluu myös kahdeksanpaikkainen valvonta.

Toivomme, että Sinulla on kokemusta opetushoitajan tehtävistä tai vastaavaa työkokemusta. Arvostamme vahvaa kliinistä osaamista akuuttihoitotyöstä ja valvontapotilaan hoidosta. Toivomme hakijoilta kehittämislähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä pedagogisia taitoja. Apulaisosastonhoitaja ylläpitää omaa kliinistä hoitotyön osaamista osallistumalla säännöllisesti myös kliiniseen hoitotyöhön. Meillä erinomainen palveluasenne on potilas- ja asiakaskohtaamisen lähtökohta. HUSin työntekijänä odotamme sinulta täyttä sitoutumista HUSin ja HUS Akuutin arvoihin; kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, laaja-alaisen perehdytyksen sekä ison HUS-konsernin tarjoamat edut.

Haku päättyy 2.11.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ylihoitaja Nina-Maarit Lehikoinen, nina-maarit@lehikoinen@hus.fi, p. 050 4271621
Osastonhoitaja Leena Puolakanaho, leena.puolakanaho@hus.fi, 050 4271621

Tietoa yksiköstämme

Me yli tuhat akuuttihoidon ammattilaista työskentelemme HUSissa päivittäin potilaiden parhaaksi, heitä palvellen. Vastaamme HYKS-sairaanhoitoalueella sairaankuljetuksesta, aikuisten päivystyksistä, Päivystysapu 116117 -toiminnasta, HUS alueen ensihoidosta ja valtakunnallisesta Myrkytystietokeskuksesta. Akuutin päivystyslinjalla hoidamme potilaita sekä päivystys- ja valvontaosastoilla että yhteispäivystyksissä Meilahden, Jorvin, Malmin ja Peijaksen sairaaloissa.  

Apulaisosastonhoitaja Päivystysosasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus