Skip to main content

Apulaisosastonhoitaja Psykiatria

Kellokosken sairaalassa, Ohkolan kiinteistössä, lähellä Kellokosken kylää, toimii kuusi tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian osastoa sekä asumisvalmennusyksikkö. Osastoilla hoidetaan psykoosi- ja oikeuspsykiatrisia potilaita, tehdään oikeuden määräämiä mielentilatutkimuksia ja väkivaltariskin arvioita - olemme oikeuspsykiatrian osaamiskeskus eteläisessä Suomessa. Osastoista osa on keskittynyt akuutimpien potilaiden hoitoon ja osalla osaamisen painopistealue on psykoosipotilaiden tehostetussa kuntoutuksessa. Lue lisää Kellokosken sairaalan tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian (TEOPSY) yksiköstämme: Kellokosken sairaala - HUS ja tutustu meihin HUS Psykiatrian Facebook - sivuilla.

Haemme apulaisosastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osastolle P40. Osasto on ns. vakauttavan hoidon osasto, jolla hoidetaan sairautensa melko akuutissa vaiheessa olevia potilaita.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina vastaten muun muassa päivittäisjohtamisesta, työvuorosuunnittelusta, opiskelijoiden harjoittelujaksojen koordinoinnista, osastotoimintojen ja hoitotyön kehittämisestä sekä laatuun ja turvallisuuteen liittyvistä asioista. Apulaisosastonhoitaja toimii monialaisissa verkostoissa ja oman moniammatillisen työryhmän lisäksi läheisiä kumppaneita ovat esimerkiksi Teopsyn muiden yksiköiden apulaisosastonhoitajat. Tehtävään kuuluu myös osastonhoitajan sijaistaminen. Työ on hallinnollisiin tehtäviin ja aamuvuoroihin painottuvaa, mutta sisältää jonkin verran kliinistä hoitotyötä ja ilta- ja viikonloppuvuoroja osastolla.

Apulaisosastonhoitajan tehtävä edellyttää erittäin hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, vastuullisuutta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, hyvää tietoteknistä valmiutta, suunnittelu- ja organisointikykyä ja sitoutumista hoitotyön kehittämiseen HUS Psykiatrian strategisten linjausten mukaisesti. Apulaisosastonhoitajalta edellytetään positiivista reilua asennetta ja tahtoa toimia hyvän työyhteisön ja ilmapiirin ylläpitämiseksi. Hakijalta toivotaan lisäksi vahvaa kliinistä psykiatrisen hoitotyön kokemusta ja ymmärrystä oikeuspsykiatriasta. Kokemus apulaisosastonhoitajan tehtävistä katsotaan eduksi. Olemme erittäin kiinnostuneita myös erilaisesta osaamisesta, jonka voisit tuoda yhteisöömme mukanasi!

Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön sekä monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä, laajan koulutustarjonnan ja kulttuuri- ja liikuntaedun. Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme motivoituneen moniammatillisen työryhmän tuen työhön, mukavan luonnonläheisen työympäristön, ilmaisen pysäköinnin ja työyhteisön, jossa jokaisen osaamista arvostetaan.

Työ alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 12.11.2021 ja haastattelut järjestetään 16.11. klo 13-17. Sopivia hakijoita voidaan kuitenkin haastatella jo hakuaikana.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Marja Palviainen, puh. 040 623 2726, ylihoitaja Minna Huuskonen, puh. 050 427 7225.  

Apulaisosastonhoitaja Psykiatria

HUS
04500 Savikulma
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus