Skip to main content

Apulaisosastonhoitaja Radiologia

Sinä röntgenhoitaja, joka omaat apulaisosastonhoitajan pätevyyden ja mahdollisesti kokemusta vastaavista tehtävistä. Onko toiveenasi työ, jossa on vaihtelua, haasteita ja vastuuta?

HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän radiologian vastuualueella.

Haemme apulaisosastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Diagnostiikkakeskukseen. Tehtävä sijoittuu radiologian vastuualueelle Kymenlaakson keskussairaalan röntgeniin. Kotka on merellinen, kaunis ja tunnelmallinen kaupunki, jossa kaikki palvelut ovat lähellä.

HUS Kymenlaakson keskussairaala on monipuolinen ympäri vuorokauden palveleva keskussairaala, palvelemme röntgenissä niin erikoissairaanhoidon kuin perusterveydenhuollon potilaita.

Apulaisosastonhoitaja työskentelee kiinteässä yhteistyössä osastonhoitajan, ylilääkärin ja yksikön hoitohenkilökunnan kanssa. Apulaisosastonhoitajan työssä osaltasi varmistat päivittäisen toiminnan sujuvuutta sekä osallistut osaamisen ja toiminnan kehittämiseen. Työpäiväsi tulevat olemaan vaihtelevia ja koostuvat potilastyön lisäksi päivittäisen toiminnan johtamisesta yhteistyössä osastonhoitajan kanssa, yhteisöllisen ja toimintalähtöisen työvuorosuunnittelun toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Apulaisosastonhoitaja toimii myös osastonhoitajan sijaisena.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät, mielenkiintoisen toimintaympäristön sekä innostuneen ja motivoituneen työyhteisön työsi tueksi.

Toimi täytetään 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 17.12.2021.

Tule onnellisten ihmisten joukkoon!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Anne Leppämäki, anne.leppamaki@hus.fi , ma-pe klo 13-14 puh. 044 521 8760
 

Apulaisosastonhoitaja Radiologia

HUS
Kotka
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 17.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus