Skip to main content

Apulaisosastonhoitaja Syöpäkeskus

HUS Syöpäkeskus on Suomen suurin ja monipuolisin syövänhoitokeskus, jossa annetaan yksilöllistä syövän hoitoa. Keskus on osa Helsingin yliopistollista keskussairaalaa ja vastaa koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin aikuisten syöpäpotilaiden onkologisesta hoidosta. Vuosittain Syöpäkeskuksessa käy hoidossa noin 30 000 potilasta, joista noin 10 000 on uusia potilaita.

Syöpäkeskus on ensimmäinen pohjoismainen syöpäkeskus, joka on läpikäynyt OECI:n akkreditoinnin ja saavuttanut korkeimman mahdollisen statuksen Comprehensive Cancer Center. Syöpäkeskuksen asiantuntemus on kansainvälisesti korkealle arvostettua ja hoitotulokset ovat maailmanlaajuisestikin arvioituna huippuluokkaa. Hoitotyön osalta olemme kehittämässä toimintaamme kansainvälisen magneettisairaalaviitekehyksen mukaisesti. Seuraamme systemaattisesti hoitotyön tunnuslukuja ja olemme sitoutuneet työmme jatkuvaan laadun parantamiseen.

Haemme nyt Syöpäkeskuksen poliklinikka-päiväosastolle apulaisosastonhoitajaa sijaiseksi ajalle 16.8.21-31.12.22 moniammatillisen tiimin jäseneksi.

Tehtäviisi kuuluu:
päivittäisen työn organisointi
yksikön toiminnan- ja hoitotyön kehittäminen
osaamisen varmistaminen 
osallistuminen käytännön kliiniseen hoitotyöhön

Sinulta edellytetään:
itsenäistä työotetta
hyvää organisointikykyä
hyviä neuvottelu-, yhteistyö-, vuorovaikutustaitoja sekä digimyönteisyyttä

Katsomme eduksi työkokemuksen poliklinikka-päiväsairaalasta tai syöpäpotilaan hoitotyöstä.

Työ on päivätyötä. Työ on monipuolista ja haastavaa ja siihen annetaan hyvä perehdytys.

Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. 

Tule osaksi huipputiimiämme!

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Frans Åkerblom, p. 040 630 8109

Apulaisosastonhoitaja Syöpäkeskus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 30.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus