Skip to main content

Apulaisravintolapäällikkö, RAX Vaasa

Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä ja luotettavaa APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Vaasaan keskustan RAX ravintolaan!

Haemme työntekijää, jolla on esimieskokemusta tai vahvaa kokemusta ravintola-alalta. Työ pitää sisällään mm. asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, ravintolan siisteyden ylläpitämistä sekä esimiestyötä. Toimit ravintolapäällikön ja vuoropäällikön apuna. Työ sisältää yksintyöskentelyä kattavan perehdytyksen jälkeen.

Työntekijältä edellytämme:
- hygieniapassia (voidaan suorittaa työsuhteen alettua)
- hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä hymyä myös kiireen keskellä
- hyviä tiimityötaitoja esimiehenä
- halua oppia uutta sekä suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisesta työstä
- anniskelupassin sekä ruotsin kielen taidon

Työ on osa-aikaista työtä ja tunteja keskimäärin 100 h/3vko. Palkkauksen osalta noudatamme Matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ravintolan aukioloaikojen puitteissa (ma-la klo 11–22 ja su 12–21). Työsuhde on vakituinen. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasa Asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen puh. 0400 182 668 / [email protected].

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Apulaisravintolapäällikkö, RAX Vaasa

Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 03.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti