Skip to main content

Apulaisylilääkäri Nuorisopsykiatria

Etsitään apulaisylilääkäriä Psykiatriakeskukseen, nuorisopsykiatrian linjan tutkimus- ja hoito-osastoille N4 ja N5.

Haemme HUS nuorisopsykiatrian osastolle apulaisylilääkäriä, työpisteenä on ensisijaisesti Helsingin Töölössä Psykiatriakeskuksessa sijaitsevat nuorisopsykiatrian tutkimus- ja hoito-osastot N4 ja N5. Nuorisopsykiatrian osastoilla hoidetaan 13-17-vuotiaita psykiatrista sairaalahoitoa tarvitsevia nuoria. Työ on luonteeltaan itsenäistä ja sisältää kliinisen potilastyön lisäksi nuorisopsykiatrisen elektiivisen osastohoidon kehittämis- ja koordinaatiotehtäviä, lähiesimiestyötä, sekä yksikön sisäisen toiminnan ja rajapintayhteistyön kehittämistä ja koordinaatiota. Apulaisylilääkäri osallistuu HUS nuorisopsykiatrian vapaamuotoiseen takapäivystykseen, halutessaan voi myös osallistua työpaikkapäivystyksenä toteutettavaan etupäivystykseen.

Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Koeaika 6 kuukautta. Virka täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaa voidaan määräaikaisena ottaa hoitamaan myös erikoistuva lääkäri. Haettavana olevan viran kohdalla soveltuva erikoisala on nuorisopsykiatria.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Pekka Närhi p. 050 427 2613.

Apulaisylilääkäri Nuorisopsykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus