Skip to main content

Apulaisylilääkäri Psykiatria

Haemme apulaisylilääkäriä HUS Psykiatrian Lohjalla sijaitsevalle akuuttipsykiatriselle osastollemme. Työskentelet dynaamisessa ja monipuolisessa − psykiatrisen ja somaattisen erikoissairaanhoidon sekä perusterveydenhuollon päivystys- ja päihdepalvelut saman katon alle kokoavassa – Lohjan sairaalassa, Länsi-Uudenmaan psykiatrian linjalla. Länsi-Uudenmaan linja on HUS Psykiatrian alueellinen linja, joka vastaa kaikkien keskeisten potilasryhmien psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta Länsi-Uudenmaan ja Lohjan sairaanhoitoalueilla. Lohjan psykiatrian osasto toimii tiiviissä yhteistyössä linjan muiden osastojen (Raaseporissa sijaitseva avo-osasto ja Psykiatriakeskuksen ruotsinkielinen osasto) sekä HUS Psykiatrian häiriökohtaisten linjojen kanssa.

Yleis- ja akuuttipsykiatrisena osastona Lohjan 24-paikkainen suljettu osasto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kasvamiseen. Alueella on vahvaa päihdepsykiatrista osaamista ja niinpä osastollamme toteutetaan erityispalveluina vapaaehtoista päihdevieroitusta ja korvaushoidon tarpeen arviointi- sekä aloitusjaksoja: osastolla työskentelyn voi no. hyödyntää myös osana päihdelääketieteen erityispätevyyskoulutuksen edellyttämää käytännön palvelua. Muiden alueellisten linjojen tapaan tarjoamme osastollamme tarvittaessa myös nuorten (13-17v.) vapaaehtoista kriisihoitoa 1-2 nuorelle kerrallaan.

Osaston apulaisylilääkärinä olet keskeinen osa osastolle ohjattujen potilaiden hoitoketjua ja moniammatillista hoitotiimiä. Vastaat yhdessä osaston ylilääkärin, erikoistuvan lääkärin/lääkärien sekä osaavan ja motivoituneen henkilökunnan kanssa osastopotilaiden hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Ohjaat erikoistuvia lääkäreitä ja toimit heidän senioritukenaan yhdessä osaston ylilääkärin kanssa. Kehität osaston toimintaa yhdessä muun henkilökunnan sekä kollegoiden kanssa vastaamaan nykyaikaisen ja potilaslähtöisen psykiatrisen hoidon tarpeita. Ajankohtaisena kehitystyönä ovat mm. osaston palvelukuvaukset, alueelliset hoitoketjut sekä tiivistyvä yhteistyö perusterveydenhuollon kanssa.

Lohjalla ”ihmisen kokoisen” talon ja paikkakunnan edut yhdistyvät suuren työnantajan tarjoamiin mahdollisuuksiin: etenemisnäkymät ovat hyvät ja koulutustarjotin osana yliopistosairaalaa laaja. Lähiohjaus ja perehdytys sovitetaan työntekijän tarpeita vastaavaksi ja konsultaatioapu on pisimmilläänkin vain puhelinsoiton päässä. Oma-aloitteisuuteen ja innovatiivisuuteen kannustetaan potilaiden parhaaksi. Palkkaus on kilpailukykyinen ja pääkaupunkiseudulta tuleville talo tarjoaa ilmaisen edestakaisen bussikuljetuksen. Aloittaa voit 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tule hyvän työn tekijäksi! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Älä epäröi kysyä lisätietoja allekirjoittaneelta. Kuulemisiin!

Terveisin ylilääkäri Leena Rehnberg-Laiho, puh 050 427 7744 tai leena.rehnberg-laiho@hus.fi ja ylilääkäri Aino Schwarz, puh. 040 584 1994 tai aino.schwarz@hus.fi

Apulaisylilääkäri Psykiatria

HUS
Lohja
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus