Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Apumies työmaan metallien keräykseen

Apumies työmaan metallien keräykseen

Asiakkaallamme on menossa työmaa, jossa pitäisi käydä kuukauden ajan keräämässä metalleja metallinpaljastimella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan lähipäivinä. Työtä voi tehdä joko osa-aikaisena tai kokoaikaisena. Työssä ei tarvita työturvallisuuskorttia ja työ sopii myös alaikäisille. Työaika on arkisin klo 7-16 välisenä aikana. Työmaa sijaitsee Mäntyvaarassa.

Työssä edellytetään reipasta asennetta ja mahdollisuutta sitoutua tekemään työtä kuukauden ajan. Palkka on teknologian tessin mukainen, noin 9 -10 € tunnilta.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Apumies työmaan metallien keräykseen

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus