Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aputyöntekijä infratyömaalle

Aputyöntekijä infratyömaalle

Etsimme asiakkaamme infratyömaalle nopealla aikataululla rakennusaputyöntekijöitä Vaasaan sekä Laihialle. Työtehtävät sisältävät vihertöitä, mm. trimmeröintiä.

Hakijalta odotamme ahkeraa ja työhöntarttuvaa asennetta sekä mieluusti aiempaa kokemusta vihertöistä. Eduksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturva1 -kortit. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Keikan arvioitu kesto on kesäkuun loppuun saakka, mutta jatkuu mahdollisesti pidempäänkin. Jos kiinnostuit, hae keikkaan Boltin sovelluksen kautta pikaisesti tai jättämällä meille hakemus sähköisen hakulomakkeen kautta.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Aputyöntekijä infratyömaalle

66400 Laihia
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus