Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aputyöntekijä Jääliin

Aputyöntekijä Jääliin

Haemme asiakasyrityksellemme aputyöntekijää Jääliin.

Työ on pääsääntöisesti nurmen ja liikennemerkkien asennustyötä asfalttityömaalla. Työssä tarvitset hyvän fyysisen kunnon ja itseohjautuvan työotteen. Töiden arvioitu keston on 2-4 päivää ja päivät voivat venyä työmaan tilanteen mukaan.

Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, mahdollisuus kulkea Jääliin sekä tietenkin asennetta reippaasti. Suoritettu tieturva1 - koulutus katsotaan eduksesi.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Aputyöntekijä Jääliin

90940 Jääli
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus