Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aputyöntekijä teollisuuteen

Haemme asiakkaallemme Kuopioon teollisuuden aputyöntekijöitä!

Tässä tehtävässä tulet toimimaan avustavissa asennustöissä. Sinulta ei vaadita alan koulutusta, mutta se katsotaan eduksesi. Toivomme, että osaat käyttää työkaluja ja olet kiinnostunut mekaanisesta asentamisesta. Eduksesi luemme kotona opitut mekaaniset taidot, esim. autojen korjailusta.

Tärkeintä on halu oppia sekä tehdä fyysistä työtä teollisuusympäristössä. Tehtävät sijoittuvat teollisuuskohteisiin ja työskentelet mahdollisesti esimerkiksi seisakeissa. Toivomme joustoa työaikojen suhteen.

Roolituksen voimme katsoa osaamisesi ja käytettävyytesi mukaisesti. Osa tehtävistä kestää muutaman viikon ja osa on pidempiä, jopa vakinaistavia projekteja. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa työturvakorttia.

Hae tehtävään pian, sillä haastattelemme jo hakuajan puitteissa!

Lisätietoja saat Aleksi Heinoselta, 050 576 4153, aleksi.heinonen@barona.fi

Mitä tarjoamme sinulle?

• Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

• Osaamistasi ja toiveitasi vastaavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi.

• Reilun ja turvallisen työympäristön.

• Mukavat työkaverit ja hyvän työilmapiirin. Työtyytyväisyytemme on 4.25/5!

• Kaikki tarvitsemasi varusteet ja työvälineet.

• Kattavan työterveyshuollon Terveystalossa.

Hae paikkaa viimeistään 19.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: aleksi.heinonen@barona.fi, 050 576 4153

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Aputyöntekijä teollisuuteen

Barona Teollisuus
Kuopio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus