Skip to main content

Aputyöntekijä voimalaitoshuoltoihin

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaallemme motivoitunutta APUTYÖNTEKIJÄÄ VOIMALAITOSHUOLTOIHIN. 

Etsimme ahkeria ja työtä pelkäämättömiä tekijöitä avustaviin tehtäviin voimalaitosten huolloissa. Pääpaikka sijaitsee Kuopiosta, mutta työt ovat reissutöitä ympäri Suomea. Lähtö ja saapuminen tapahtuu aina Kuopiosta, joten toivomme tekijän olevan lähialueelta. 

Työt sisältävät metallipiippujen mekaanista asennusta, tarkistusta, huoltoja ja korjausta. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kanavien paikkausta, tiilipiippujen saumausta, putsausta ja maalausta sekä turvatikkaiden tarkastusta. Työympäristöinä tehtaat sekä voimalaitokset. Töitä tehdään maanantaista torstaihin, työpäivien pituus 10h. Reissutöistä maksetaan päivärahat sekä majoitus. Palkkaus rakennusalan TES pohjalla osaamisesi mukaan. 

Toivomme, että sinulla on perusymmärrys rakennus- tai metallialalta kokemuksen, koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta sekä hallitset erilaisten työkalujen, kuten rälläkän, käytön. Eduksi hitsaustaito (erityisesti puikolla). Edellytämme valmiutta reissutöihin ja pitkiin työpäiviin. Korkean paikan kammoa ei saisi olla, sillä välillä vaaditaan työskentelyä korkealla. 

Tärkeintä on kuitenkin into ja halu olla töissä! Töiden aloitus sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa 2022, ja sopivalle henkilölle tarjolla on paikan lunastettua pysyvä, pidempikestoinen työpaikka. 

Lisätietoja arkisin klo 10-15 Henna, p. 050 592 7480 tai Tiina, p. 050 520 2737.

Hae tästä: http://selekta.likeit.fi/apply/42522870

TARJOAMME
- Luotettava ja hyvä työnantaja
- Laadukkaat työvarusteet
- Korttikoulutukset
- Mahdollisuus työskennellä monipuolisesti teollisuuden johtavissa yrityksissä
- Laajennetun työterveyshuollon
- Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME
- Luotettavuutta - tehdään mitä sovitaan
- Työturvallisuutta - arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
Asennetta - teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti