Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aputyöntekijöitä

Etsitkö töitä syysajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestäkin työstä? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle monipuolisiin aputyötehtäviin!

Etsimme reippaita ja luotettavia apulaisia Tampereelle ja Tampereen lähialueille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta päivästä useampaan viikkoon kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisempiin projekteihin aina vuoden loppuun saakka.

Työntekijöistä on tarvetta esimerkiksi teollisuudessa, erilaisissa tuotantotehtävissä, rakennustöissä, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Tehtäviin perehdytetään, eivätkä ne vaadi yleensä erityistä ammattiosaamista. Pyrimme huomioimaan aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi tehtäviä tarjotessa.

Arvostamme erityisesti:

- Innokasta työskentelyasennetta

- Kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

- Luotettavuutta ja täsmällisyyttä

Eduksi katsotaan:

- B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

- Voimassa oleva työturvallisuuskortti

- Muut mahdolliset lupakortit ja passit

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/13741. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä millaisista työtehtävistä olet erityisen kiinnostunut. Mainitse myös millä aikavälillä olisit käytettävissä ja millaista viikottaista työmäärää etsit. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

----------------------------------------------

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Arttu Palolampi, puh 050 411 6509. Puhelinsoitot arkisin klo 9.00 - 16:00
Työpaikan osoite: 33100 TAMPERE
Palkkaus: TES / sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 17.10.2021
Ilmoitus jätetty: 17.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10959255

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Aputyöntekijöitä

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 16.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus