Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aputyöntekijöitä huoltoseisakkiin

Haemme tekijöitä avustaviin työtehtäviin huoltoseisakkiin Kuopioon!

Haemme Kuopioon tehtaan huoltoseisakkiin aputyöntekijöitä! Tehtäviäsi voivat olla mm. palovahdin ja liikenteenohjaajan työt tai kunnossapitoasentajien avustavat tehtävät.

Työssä vaaditaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja, hyvää fyysistä kuntoa sekä mahdollisuutta tehdä pitkää työpäivää ja -viikkoa. Eduksesi luemme teollisuus- tai rakennusalan kokemuksen/koulutuksen ja oman auton käyttömahdollisuuden. Plussaa myös, jos osaat käyttää yleisiä metallityökaluja ja olet tehnyt aikaisemmin asennustöitä.

Työt alkavat viikolla 39, käytettävyytesi mukaan jo aikaisemminkin! Työt kestävät huoltoseisakin ajan. Älä siis epäröi, vaan hae HETI sillä tehtävään valitaan henkilöt jo hakuajan sisällä.

Mitä tarjoamme sinulle?

• Kilpailukykyisen palkan, joka määräytyy kokemuksesi ja alan työehtosopimuksen mukaan

• Reilun ja turvallisen työympäristön sekä ilmapiirin. Työtyytyväisyytemme on 4.25/5!

• Monipuoliset työmahdollisuudet

• Osaamistasi vastaavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi

• Kaikki tarvitsemasi varusteet ja työkalut

• Kattavan työterveyshuollon Terveystalossa

Hae paikkaa viimeistään 23.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: aleksi.heinonen@barona.fi, 050 576 4153

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Aputyöntekijöitä huoltoseisakkiin

Barona Teollisuus
Kuopio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus