Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Arkkitehti - Jyväskylä

LPV arkkitehdit, on täyden palvelun arkkitehtisuunnittelua tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1988. Toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä. Kohteisiimme kuuluu kouluja, oppilaitoksia, julkisia rakennuksia, toimisto- ja liikerakennuksia, arvorakennusten peruskorjauksia ja asuntosuunnittelua.

Etsimme asiakkaallemme Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy:lle Arkkitehtisuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan tai osa-aikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme. Käsittelemme hakemuksia tarvittaessa jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti!

Tehtävän kuvaus
Arkkitehtinä Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin julkisen rakentamisen ja asuinrakentamisen suunnitteluprojekteihin. Voit olla valmistumisen kynnyksellä oleva, vastavalmistunut tai jo kokenut suunnittelija/ projektiarkkitehti.
Oletko etsimämme henkilö?
Etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää tiimipelaajaa. Eduksi katsomme visualisointi- ja havainnollistamistaidot ja omaat aitoa kiinnostusta arkkitehtuuria kohtaan. Koulutukseltasi voit olla arkkitehti, rakennusarkkitehti tai arkkitehtiylioppilas. Työvälineemme on ArchiCAD ja odotamme aikaisempaa käyttökokemusta ohjelmistosta.Tarjoamme sinulle
Tarjoamme mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan arkkitehtisuunnittelua monipuolisesti. Sinua odottaa 13 hengen ammattitaitoinen huipputiimi, jossa on hyvä yhteishenki. Yhdessä tiimin kanssa sinun on mahdollista osallistua muun muassa kolme kertaa vuodessa järjestettäviin virkistystapahtumiin, yhteisiin lounashetkiin sekä ulkomaan ekskursioihin. Mahdollisuus on myös kouluttautua pääsuunnittelijaksi, mikäli se on ajankohtaista.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Nea Pynnönen, puh. 050 323 7704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Soittoajat tiistaina 16.11. klo 9.00-12.00 ja perjantaina 19.11. klo 9.00-12.00. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.11.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Arkkitehti - Jyväskylä

Eilakaisla
Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus