Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Artesaanileipuri kesätöihin Sörnäisten leipomoon

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinuaArtesaanileipuri

Leipurina valmistat käsintehtyjä artesaanituotteita. Tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista sesonkeja hyödyntäen, ilman säilöntäaineita. Valikoimaan kuuluvat korkeatasoiset leipä- ja kahvileipätuotteet. Tehtävässäsi sinulla on keskeinen rooli tuotteiden laadun ja makuelämyksien luonnissa. Päivittäisen tuoteportfolion leivonnan lisäksi pidät huolta toiminnan sujuvuudesta, huolehdit esivalmisteluista sekä ylläpidät leipomon siisteyttä. Haemme nyt Sörnäisten leipomolle kokoaikaista (112,5/3vko) leipuria määräaikaiseen työsuhteeseen aj. 3.5.2021 -29.8.2021.

Artesaanituotteita Gateau myymälöihin ja Fazer Café kahviloihin

​Artesaanileipomomme Sörnäisissä toimii avainroolissa Gateau ja Fazer Café ketjujen asiakaskokemuksen rakentajana. Sekä Gateau, että Fazer Café lupaavat asiakkaalle huippulaatuisia tuotteita ja Artesaanileipomomme leipurien tehtävänä on taata korkea laatu ja makuelämys leipomotuotteiden osalta. Sörnäisten leipomossa paistetaan arinalla pitkään levänneitä juurileipiä ranskalaisen leivontaperinteen mukaan ja valmistetaan alusta asti mm. herkullisia pullia, croissanteja ja muita artesaanituotteita. Leipomomme on erinomainen ympäristö kehittää omaa ammattiosaamistaan.

Miksi Fazer?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi erilaisissa leipurin tehtävissä. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi tarjoamme myös houkuttelevat lisäedut.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leipurin koulutusta/ opintoja sekä käsin leivonta osaamista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi, mutta ei ole edellytettävää. Etsimämme henkilö omaa lisäksi ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun kehittää omaa osaamista työn kautta. Johtuen ajoittaisesta yötyöstä edellytämme kaikilta hakijoilta vähintään 18 v. ikää.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Lähetä hakemuksesi 20.4.2021 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Lundqvist, puh. 050 322 8005.

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Matkalla Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 9 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Artesaanileipuri kesätöihin Sörnäisten leipomoon

Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus