Skip to main content

Arvopaperiasiantuntija, kesätyö, Ilmarinen

Tule rakentamaan kanssamme parempaa työelämää

Ura Ilmarisessa on mahdollisuus visioida rohkeasti sekä luoda ja kokea parempaa työelämää. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen työeläketurvasta ja se on iso vastuu. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Haluamme, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Tule ja kasva sijoitustoiminnan hallinnon ammattilaiseksi yhdelle Suomen suurimmista sijoittajista.

Haemme asiakkaallemme Ilmariselle kahta Arvopaperiasiantuntijaa. Arvopaperihallinto koostuu kahdesta tiimistä: sijoitustietojen hallinto, johon haemme kesätyöntekijää ajalle toukokuu-elokuu, sekä kauppojen selvitys ja likviditeetinhallinta, jossa töitä on tarjolla toukokuun alusta tammikuun 2023 puoleen väliin.

Ilmarisen sijoitustoiminta on maailmanlaajuista. Organisaatiossa hallinnoidaan yli 50 miljardin arvoista arvopaperisalkkua ja työskennellään erittäin kattavasti eri sijoitusinstrumenttiluokkien parissa. Ilmarisen sijoitusorganisaatio koostuu lukuisista alan ammattilaisista, joiden kanssa pääset tekemään töitä ja oppimaan. Jos viihdyt jatkuvasti kehittyvässä ja nopeatempoisessa sijoitusmaailmassa, tämä on taatusti yksi parhaista ja laaja-alaisimmista paikoista, jonka voit alalta löytää.

Tehtävissä menestymistä edesauttaa sijoitusinstrumenttien, myös johdannaistuotteiden perusteiden, tunteminen. Arvopaperiasiantuntijana toimit Ilmarisella tiiviissä yhteistyössä salkunhoitajien, sijoitusjärjestelmäosaston, sijoituslaskennan ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Sijoitustietojen hallinnon tiimi:

Arvopaperiasiantuntijana tulet kauppa- ja instrumenttitietojen hallinnosta vastaavaan tiimiin. Tiimi huolehtii Ilmarisen tekemien transaktioiden ja sijoitusten perustamisesta, ylläpidosta ja kirjaamisesta sekä muiden sijoituksiin välillisesti liittyvien tietojen hallinnoinnista (data management) sisäistä ja ulkoista raportointia varten.

Kauppojen selvityksen ja likviditeetinlaskennan tiimi:

Tiimi huolehtii Ilmarisen tekemien arvopaperi- ja johdannaiskauppojen selvityksestä ja maksuliikenteestä, rahastojen ja listaamattomien sijoitusten hallinnoinnista sekä likviditeetinhallinnasta.

Odotamme sinulta

-perusymmärrystä rahoitusmarkkinoista ja sijoitusinstrumenteista

-nopeaa omaksumiskykyä ja halua kehittyä työn mukana

-huolellista ja itseohjautuvaa työotetta

-intensiivisen tiimityön arvostusta: yksilösuoritusten sijaan meillä tehdään yhdessä

-motivaatiota työskennellä myös päivittäisten rutiinitehtävien parissa

-soveltuvia korkeakouluopintoja, jotka antavat hyvän teoreettisen ymmärryksen ja kokonaiskuvan rahoitus- ja sijoituskentästä (esim. kauppatieteet/rahoitus tai tradenomi)

-sujuvaa englannin kielen taitoa

-eduksi tehtävässä on aiempi työkokemus arvopaperisijoittamisen tehtävistä

Miksi Ilmariseen?

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa jokainen pystyy vaikuttamaan työnsä suuntaan. Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja jaettua johtajuutta. Olemme joukkue, jonka arvo ja arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri. Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Olemme vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Vaikuttaako hyvältä? Hae tehtävään viimeistään 30.1.2022 mennessä, mutta älä turhaan odottele, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisääthän hakemukseen CV:n. Adecco huolehtii rekrytointiprosessista ja hakijaviestinnästä, mutta valittu työntekijä työllistyy suoraan Ilmariselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccon rekrytointikonsultit Maiju Pussinen (maiju.pussinen@adecco.fi, 046 876 0349) ja Laura Jordan (laura.jordan@adecco.fi, 040 523 2706)

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Lisätietoja tehtävästä antaa: Maiju Pussinen, maiju.pussinen@adeccogroup.com

Arvopaperiasiantuntija, kesätyö, Ilmarinen

Adecco
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus