Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asennustaitoinen hitsaaja

Haemme ABB Oy Marine and Ports -yksikköön mekaanista asentaja-hitsajaa tai hitsaajaa haasteellisiin Azipod moottoreiden hitsaus ja asennustehtäviin vähintään vuoden kestävään työsuhteeseen.

Haemme motivoitunutta ja ammattitaitoista asentaja-hitsaajaa Helsinkiin kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy Marine and Ports yksikkään pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen 2-vuorotyöhön hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Hakijoilta toivomme kokemusta Fe hitsaamisesta MIG/MAG:lla ja kuvienlukutaitoa. Hitsattavien kappaleiden ainevahvuudet vaihtelevat välillä 8 - 20mm. Työtä tehdään päivä – ja 2-vuorossa hyvissä konepajaolosuhteissa. Luokat eivät pakollisia, mutta katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä. Toivomme hakijalta myös kokemusta mekaanisesta ja haasteellisesta kokoonpanosta. Työt pitävät sisällään pääosin hitsausta ja mekaanista asennustyötä ja isojen koneiden putkipuolen varustelua.

Katsomme sähkö- ja hydrauliikkatuntemuksen eduksi paikkaa täyttäessä, sekä konepiirustusten lukutaito, sähköturvallisuusseikkojen ymmärrys sekä kokemus isojen ja painavien osien nostoista ja trukilla ajotaito ovat iso etu työtä haettaessa.

Olethan positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta teollisuuden tuotantotöistä tai jatkaa työtä alalla uusien eteenpäin vievien haasteiden parissa. Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä oman alansa johtavaan yritykseen pidemmäksi aikaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja muuttuu mahdollisesti toistaiseksi voimassa olevaksi työsuhteeksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä alansa johtavaan yritykseen osaksi ammattitaitoista tiimiä pidemmäksi aikaa kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan avointa paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 19.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ari.kumlander@barona.fi

ABB Oy Marine and Ports

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.

Suomen ABB:n Marine and Ports -yksikkö Helsingin Vuosaaressa ja Haminassa kehittää sähköistys- ja automaatioratkaisuja meriteollisuuden tarpeisiin. Yksikkö vastaa maailmanlaajuisesti meriteollisuuden ratkaisujen kehittämisestä ABB:llä. Maailmanlaajuisesti ABB:n liiketoiminta meriteollisuudelle työllistää yli 1 700 henkilöä 20 maassa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asennustaitoinen hitsaaja

Barona Teollisuus
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus