Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asennustyönjohtaja Oulun seudulle

Oletko tarkka ja järjestelmällinen henkilö, joka pystyy hallinnoimaan isojakin kokonaisuuksia, eikä aikataulut tuota sinulle ongelmia? Oletko kenties Oulusta lähtöisin ja haikailet sinne takaisin, tai kaipaatko muuten vain maiseman vaihtoa? Mikäli vastasit kyllä, saatamme tarvita juuri sinua!

Haemme asiakkaallemme ASENNUSTYÖNJOHTAJAA metalli- ja lasirakentamiseen Oulun alueelle. Työssäsi vastaat työn organisoimisesta ja johtamisesta annetussa aikataulussa, ja vastuullasi on myös tuotanto- ja työmaakeskustelut. Toimistotöiden lisäksi pääset myös liikkumaan työmaakohteissa, joten kyseessä on monipuolinen työ.

Odotamme sinulta

  • rakennusinsinöörin/-mestarin tai teknikon koulutusta
  • rakennusalan normien tuntemusta
  • DWG ja MS-osaamista
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksesi.

Mitä sinulle on tarjolla? Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, ja saat loistavan tilaisuuden kehittyä työnjohtajana. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksen kirjoille 6 kk jälkeen.

Uskotko olevasi etsimämme tekijä? Jätä hakemus osoitteessa www.amiko.fi pikimmiten ja nappaa itsellesi uusi työ uusissa maisemissa! Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon yhteyspäällikkö Tomi Torvinen, p. 050 551 0081, tomi.torvinen@amiko.fi

Hae tätä työpaikkaa

Asennustyönjohtaja Oulun seudulle

Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 18.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus