Skip to main content

Asennustyönjohtoharjoittelija

Haemme kesätyöntekijöitä asennustyönjohtoon Oulun seudulle sekä Etelä-Suomeen

Haluatko tulevaksi puurakennuksen ammattilaiseksi? Oletko oppimishaluinen ja järjestelmällinen rakennusalan tuleva osaaja? Haemme Parmaco Oy:lle Asennustyönjohtoharjoittelijaa kesätyöhön.

Taustasi voi olla vastavalmistunut tai vaikka parhaillaan opintoja suorittava, mutta olet ennen kaikkea innokas ja motivoitunut tekijä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, mutta toki siitäkin on etua. Muita toiveita ja odotuksia tekijälle teknisen alan tutkinto (opinnot voi olla vielä käynnissä tai olet vastavalmistunut). Olet itseohjautuva, avoin ja vuorovaikutteinen. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta, sillä vietät suurimman osan työajasta työmailla.

Tässä tehtävässä toimintamme painottuu Oulun seudulle ja Etelä-Suomeen. Parmacolla pääset oppimaan ja kehittymään ja osaksi kasvavaa liiketoimintaamme. Ympärilläsi toimii avoin, mutkaton ja motivoitunut työyhteisö.

Lisätiedot puhelimitse 10.1. jälkeen Jussi Lavikainen, 040 145 5221 ma–to klo 8–16.

Lähetä hakemus ja CV 31.1. mennessä osoitteeseen: rekry@parmaco.fi. Teemme valintoja sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Asennustyönjohtoharjoittelija

Oulu
Etelä-Suomi
Kesätyö

Julkaistu 17.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus