Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja

Etsimme kokonaisvaltaisia työmaapalveluita tarjoavalle asiakkaallemme

ASENTAJAA

Kemiin toimimaan työmaiden monipuolisissa tehtävissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Tässä työssä jokainen päivä ei ole samaa kauraa eri purkista, vaan pääset todella monipuolisten tehtävien pariin muuttuvissa työympäristöissä! Tärkeintä on omaehtoinen kiinnostus tekniikkaan, koneisiin ja laitteisiin!

Haemme osaavien ammattilaisten joukkoon asentajaa mm. työmaasähköistyksen asennustehtäviin. Joukosta erotut todella, jos sinulta löytyy kokemusta muista työmailla käytettävien koneiden ja laitteiden huoltotehtävistä. Työtehtävä on alkuun kokoaikainen 6-8 kk:n määräaikaisuus, mutta hyvälle tekijälle töitä on tarjolla tämänkin jälkeen. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan.

Edellytämme sinulta tehtäviin sovellettavaa teknistä peruskoulutusta, sähköalan koulutuksesta ja työkokemuksesta on etua. Toivomme kokemusta työmaatyöskentelystä sekä erilaisten työmailla käytettävien koneiden käyttökokemusta. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sähkötyöturvallisuuskortti ja S2 lupa katsotaan eduksi.

Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin palveluidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut tekemiseen. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa niin vaadittaessa tarttua itsenäisestikin työtehtäviin.

Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta. Lähetä hakemuksesi 31.5.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi

Asentaja

Kemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus