Skip to main content

Autohuoltoasentaja

 

Oletko etsimämme tiimimme puuttuva rengasalan ammattilainen?

Haemme Hyvinkään palvelupisteeseen

AUTOHUOLTOASENTAJAA

Haemme ammattitaitoista asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hyvinkään palvelupisteeseen. Omaat kiinnostuksen alaan sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huoltotyöt, asiakaspalvelu sekä rengasasennukset.

Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin konseptimme vaatimalla tavalla.

Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta sekä kokemusta rengasasennuksista sekä autohuollosta. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, mutta myös reilu tiimi pelaaja.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 12.9.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa palvelupisteen päällikkö Toni Latvio p. 040 170 5038 tai toni.latvio@euromaster.com

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Autohuoltoasentaja

Hyvinkää
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus