Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja

Etsimme asiakkaallemme asennustehtävistä innostunutta reipasta työntekijää Harjavallan alueelle. Työhön sisältyy myös reissupäiviä Lounais-Suomen alueella, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen.

Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut sitoutumaan pidempiaikaisesti ja haluaa kasvaa ja kehittyä asentajan tehtävissä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy oma-aloitteista ja reipasta asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Työskentelet mielelläsi koneiden ja laitteiden kanssa ja myös työkalut pysyvät käsissäsi. Sinulla voi olla esimerkiksi aikaisempaa työkokemusta rakennustyömaalta, sähkö- tai metallialalta tai olet opiskellut alan opintoja. Sinulla on voimassa oleva ajokortti, työturvallisuuskortti ja tulityökortti ja mahdollisesti myös C-ajokortti.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Työtä tehdään pareittain.

Mikäli olisit kiinnostunut kerryttämään työkokemusta sekä kartuttamaan uraa asentajana laitathan reippaasti hakemusta osoitteessa www.adecco.fi . Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sini Suolahti p.040 664 1447.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Suolahti, sini.suolahti@adecco.fi

Asentaja

29200 Harjavalta
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus