Skip to main content

Asentaja (ajoneuvo-osasto), Millog Oy Vekaranjärvi

Haemme Maajärjestelmät-toimialalle Vekaranjärven toimipaikkaan 

ASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston sekä panssaroitujen pyöräajoneuvojen kunnossapitotyöt.


Olisitko etsimämme osaaja?

Etsimme tehtävään soveltuvalla teknisellä ammattikoulutuksella varustettua henkilöä, jolla on kokemusta sekä kevyen että raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä ja C-ajokortti.  

Katsomme eduksi ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen, a-jarruluvan, sekä kokemuksen SA-kaluston parista. Loistavaa olisi, jos sinulta lisäksi löytyy voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti.

Tehtävän hoitaminen vaatii huolellisuutta, yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. 


Millogilla töissä?

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen.


Lisätiedot & hakeminen

Jos haluat tietää tarkemmin tehtävästä, Vekaranjärven toimipaikasta tai työyhteisöstä, lisätietoja antaa tuotantoesimies Jussi Tuominen, puh. 050 344 6337 / [email protected]

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään  27.09.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa  https://millog.fi/meille-toihin/


Huomioithan, että tehtävän vastaanoton edellytyksenä on hyväksytty turvallisuusselvitys. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentaja (ajoneuvo-osasto), Millog Oy Vekaranjärvi

46140 Vekaranjärvi
Vakituinen

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti