Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja (ASE), Millog Oy Pansio

Haemme Turun Pansion toimipaikkaamme ASENTAJAA laivatykkijärjestelmien pariin.

Tehtävänäsi on Merivoimien alusten laivatykkijärjestelmien kunnossapito, joka painottuu mekaniikan, hydrauliikan ja sähkötekniikan ympärille.

Edellytämme hakijalta kone ja metallitekniikka, mekatroniikka-, automaatio- tai muuta tekniikan alan ammatillista koulutusta. Odotamme sinulta myös perustason tietotekniikankäsittelytaitoja ja luemme eduksi sähkötekniikan tuntemuksen. Voit olla kokenut kunnossapidon ammattilainen tai työuraasi aloitteleva, jolle on kertynyt kokemusta kunnossapidon parista. 

Tehtävään valituksi tulevalle haetaan aseenkäsittelylupa, joka edellyttää nuhteetonta taustaa.


Olisitko etsimämme osaaja? 

Tehtävä edellyttää sinulta huolellista työotetta, ongelmanratkaisukykyä ja kykyä työskennellä sekä ryhmässä, että itsenäisesti. Sopeudut hyvin muutoksiin ja olet oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta, ajokorttia sekä englanninkielisten dokumenttien lukutaitoa.  


Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen.

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Lisätiedot ja hakeminen 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 2.10. mennessä verkkosivujemme kautta osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/.

Lisätietoja tehtävästä, työyhteisöstä ja Millogista työnantajana antaa ryhmäpäällikkö Joel Trygg, puh 040 315 7926, [email protected]

Rekrytoinnin aikataulu

Haastattelemme tehtävään viikoilla 43-44 ja valinnat pyritään tekemään viikolla 45.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Hakuaika päättyy: 02.10.2022 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentaja (ASE), Millog Oy Pansio

Turku
Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti