Skip to main content

Asentaja, hyötyajoneuvot, autot, koneet

Haluaisitko päästä työskentelemään hyötyajoneuvoasentajan työtehtävissä? Nyt siihen on mahdollisuus! Olemme monimerkkikorjaamo ja toimimme valtuutettuna Iveco-jälleenmyyjänä huollon ja myynnin osalta. Lisäksi korjaamollamme on myös DAF- ja VDL-merkkiedustukset. Olemme A-jarruluvallinen sekä 1B ja 1C-digipiirturiluvallinen korjaamo, teemme jarrusovitukset omalla dynamollamme sekä suoritamme digipiirtureiden kalibroinnit.

Haemme kehittymiskykyistä ja käsistään kätevää ajoneuvoasentajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Jyväskylään. Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset huolto- ja korjaustyöt, mm. erilaisten hyötyajoneuvojen kuten paketti- ja kuorma-autojen,  yhdistelmäajoneuvojen sekä pyöräkoneiden parissa. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta koneiden tai ajoneuvojen parista tai muuten teknistä osaamista ja kiinnostusta ajoneuvokalustoa kohtaan. Kaikenlainen kokemus erilaisista asennustöistä katsotaan eduksi. Hakijalta tulisi löytyä ainakin B-ajokortti. 

Eduksi katsomme myös:

- aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä

- nopea oppimiskyky ja kiinnostus alaa kohtaan

- hyvät kädentaidot

- ajoneuvoyhdistelmän ajo-oikeus katsotaan eduksi

- englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

- nykyaikaiset työvälineet

- perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mm. koulutusten kautta

- mukavan ja rennon työporukan, jossa pääset vaikuttamaan asioihin. Rakennetaan yhdessä työympäristö miellyttäväksi!

- kilpailukykyisen palkkauksen ja lisäksi provisio-osuuden

Tärkein ominaisuus on reipas asenne ja halu kehittyä raskaan kaluston parissa tehtävissä töissä. Jos olet esimerkiksi kuljettajan työssä tällä hetkellä, mutta haluaisit tehdä uusien autojen varustelutöitä, korjauksia ja huoltoja täysipäiväisesti, tämä voi olla sinun paikkasi Kokemus myös muiden ajoneuvojen ja koneiden, kuten maatalous- ja metsäkoneiden huolloista katsotaan eduksi! Kysy myös oppisopimusmahdollisuutta. Hakemuksen voit laittaa vapaamuotoisena osoitteeseen petri.hanninen@jyvaskylatruckcenter.fi

Lisätietoja saat Petriltä, p. 0401976220

Asentaja, hyötyajoneuvot, autot, koneet

Jyväskylä Truck Center
Jyväskylä
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Muu koulutustaso

Julkaistu 20.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja