Skip to main content

Asentaja, mekaaninen

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? — Olemme kiinnostuneita juuri sinusta!

Etsimme parhaillaan Porvoon jalostamolle Mekaanista asentajaa

Sinun roolisi Nesteen matkassa

Mekaanisen asentajan työtehtäviin kuuluvat jalostamolla mm. laitteiden huolto ja asennustyöt, erillaiset laitesokeoinnit. Mekaanisena asentajana vastaat töiden laadukkaasta ja kustannustehokkaasta toteuttamisesta yhdessä muiden asentajien, operoinnin sekä palvelutoimittajien kanssa. Tehtävä vaatii moninaista osaamista ja pääset aitiopaikalle seuraamaan oman ammattialan asiantuntijoita, niin tuotannon kuin omaisuudenhallinnan osalta. Tehtävässä pääset osallistumaan päivittäiseen operatiiviseen toimintaan. Vastuukenttä on laaja ja sitä myöten työpäivien sisällöt
hyvinkin vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Keskeiset tehtäväsi roolissa ovat

 • Suoritat töitäsi niin ryhmässä kuin itsenäisesti riippuen tarpeesta ja tilanteesta

 • Vastaat töiden turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta suorittamisesta omalla vastuualueella

 • Suoritat huoltotöitä, laitesokeointeja, laiteasennuksia, laippaliitostöitä ja suodattimien puhdistuksia

 • Tulet olemaan osa mekaanista asennusryhmää ja toimimaan mekaanisena tukena muille ammattialoille

 • Toimit esimerkkinä turvallisuusasioissa puuttumalla epäkohtiin ja kehittämällä toimintaa systemaattisesti

 • Olet oma-aloitteinen ja varmistat myös henkilökohtaisesti, että työhön liittyvät lainsäädännölliset vaatimukset ja pätevyydet ovat ajan tasalla

Menestyksen avaimet tehtävään

Tässä tehtävässä vaaditaan

 • Soveltuvaa ammatillista perustutkintoa (koneasennus, levyseppä) ja/tai aiempaa kokemusta asennustehtävistä sekä  laitteiden huoltotöistä

 • Turvallisuuskeskeinen asenne

 • Halu kehittää itseäsi uudessa tehtävässä

 • Hyvä osaaminen tietojärjestelmien käytössä (kunnossapitojärjestelmän käyttö ja dokumenttien luku)

 • B-ajokortti
   

Katsomme eduksi myös

 • Hitsaustaitoa

 • Koneistustaitoa

 • Aluetuntemusta tuotantolinjoilta

 • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden osallistua tekniikaltaan monipuolisen tuotantolaitoksen kunnossapitotehtäviin yhdessä innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön kanssa. Nesteellä pääset kehittämään omaa ja organisaatiosi teknistä osaamista.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä arkisin klo 11-13:

Valtteri Rautio, Työnjohtaja +358403380556

Hakuaika päättyy 31.10.2021.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. 

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Asentaja, mekaaninen

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus