Skip to main content

Asentaja mekaaniseen kunnossapitoon

Osana kansainvälistä Saint-Gobain-konsernia, olemme mukana rakentamassa erinomaisia elinympäristöjä ja parantamassa ihmisten elämänlaatua. Valmistamme kipsipohjaisia kevytrakentamisen ratkaisuja, jotka mahdollistavat monipuoliset, muunneltavat ratkaisut sekä ammattilaiselle että pienrakentajalle. Lisätietoja Gyprocista ja toiminnastamme www.gyproc.fi.

Ketä etsimme?

Haemme Gyprocin Kirkkonummen tehtaalle

KUNNOSSAPITOASENTAJAA MEKAANISEEN KUNNOSSAPITOON

osaksi ammattitaitoista tiimiämme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässäsi autat varmistamaan, että tuotantolaitteet toimivat sujuvasti ja puitteet työnteolle tehtaallamme ovat turvalliset. Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluu kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen tuotantolaitteiden mekaaniset kunnossapitotyöt kuten kone- ja laiteasennukset, hitsaus- ja levytyöt sekä ennakkohuollot ja koneistustyöt. Työskentely tapahtuu päivä- ja iltavuorossa.

Mitä odotamme sinulta?

 • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
 • aktiivista, oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja aikaansaavaa otetta työntekoon
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • vastuullista asennetta työturvallisuusasioihin 
 • vähintään 18 vuoden ikää 
 • IT-ohjelmien käytön perusosaamista 

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen prosessiteollisuuden kunnossapidosta ja mekaanisista asennuksista sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä kattavan perehdytyksen
 • hyvän työporukan sekä osaamisen kehittämiseen ja työturvallisuuteen panostavan yrityskulttuurin, jossa on laadukkaat puitteet työnteolle
 • innovatiivisen, vastuullisen TOP Employer -sertifioidun yrityksen, joita pääset edustamaan ylpeydellä
 • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
 • hyvät henkilöstöedut

Tehtävässä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja Stefan Flythström puh. 040 4115698 arkipäivisin klo 9-15 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Haluamme kuulla sinusta! Toimita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, viimeistään 20.9.2021 mennessä, osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?20452fd8. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Vuoden 2020 liikevaihto 38,1 mrd. €

Toimimme 68 maassa

Meitä on yli 167 000

www.saint-gobain.fi

 

 

Avainsanat: kunnossapito, mekaaninen kunnossapito, asentaja, mekaaninen asentaja, mekaaninen asennus, mekaniikka asentaja, mekaniikka-asentaja, mekaanisen kunnossapidon asentaja, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja, teollisuusasentaja, teollisuus, tuotanto, tuotantolaitos, prosessiteollisuus, prosessiteollisuuden kunnossapito, kunnossapito, Kirkkonummi, Lohja, Espoo, Vantaa, Siuntio, Vihti, Helsinki, Inkoo, Karjaa

Asentaja mekaaniseen kunnossapitoon

Kirkkonummi
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Lukio
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 21.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja