Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja (metalli)

Haemme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen reipasta metallitaustaista tekijää asennustyötehtäviin. Asiakkaamme vastaa monipuolisista rautarakenneasennuksista Etelä-Suomen alueella. 

Työtehtäviin kuuluu avustavat asennus- ja huoltotehtävät työmailla. 

Odotamme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, matkustusvalmiutta ja reissutyöhön soveltuvaa elämäntilannetta. Työpaikan sijainnin ja luonteen vuoksi odotamme oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksi on hitsaustaito ja kokemusta rakennus- tai metalliteollisuuden tehtävistä. Otamme kuitenkin huomioon myös vastavalmistuneet, uran alussa olevat ja oppimishaluiset tekijät. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan monipuolisissa asennustehtävissä. Tuntipalkkasi määräytyy osaamisen mukaan, ja lisäksi työstä maksetaan Teknologiateollisuuden TES:n mukaan kulukorvaukset (päivärahat, ateriakorvaukset). Saat käyttöösi laadukkaat ja asianmukaiset työvaatteet sekä asennuksilla tarvittavat erikoistyökalut. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia Smartum -liikuntaseteleillä. Tarvittaessa avustamme myös työturvallisuuskortin hankinnassa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Asentaja (metalli)

Lahti
Vakituinen

Julkaistu 04.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus