Skip to main content

Asentaja, Millog Marine & Power Hämeenlinna

Toimintamme kasvaessa rekrytoimme neljä tuotannon osaajaa eri tehtäviin Millog Marine & Poweriin (entinen Hämeen Diesel Oy) Hämeenlinnaan.

Tarjolla olevat tehtävät ovat moottoriperuskunnostuksen asentaja, korjaamolle kevyen kaluston asentaja, moottorikoneistamoon sylinterikansikunnostaja sekä moottoriperuskunnostukseen purkaja.

 

Moottorikunnostuksen asentaja

Työskentelet pääsääntöisesti kokoonpanohallissa ja työtehtäviisi kuuluu moottorikunnostuksen eri työvaiheita, mm. purkamista, mittaustarkistuksia, osalistan tekoa, moottorin kokoonpanoa sekä koekäyttöä. Satunnaisesti myös moottorin irrotuksia koneesta/laitteesta joko asiakkaan osoittamassa kohteessa tai omalla korjaamolla.

Edellytämme tehtävässä moottoritekniikan tuntemusta sekä vähintään 3 vuoden työkokemusta esim. raskaankaluston korjauksista tai moottorikokoonpanosta. Sinulla on tekninen koulutustausta, voit olla esimerkiksi asentaja tai koneistaja. Olet valmis ottamaan haasteita vastaan, haluat oppia uutta sekä kehittää toimintaamme yhdessä eteenpäin.

Kevyen kaluston asentaja

Tehtäviisi kuuluvat autohuollon määräaikaishuollot henkilö- ja pakettiautoihin sekä kevytkuorma-autoihin. Lisäksi teet mm. pakokaasumittauksia, alustavia vikojen kartoituksia sekä kuntoarvioita.

Edellytämme sinulta ajoneuvoalan perustutkintoa. Sinulla on perustason tuntemus nykyaikaisten mittaus- ja vianmäärityslaitteiden toiminnasta. Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on jo taskussasi joitain pätevyyksiä, esimerkiksi ilmastointikoulutus.

Moottorikoneistamolle sylinterikansikunnostajaa 

Tässä tehtävässä työskentelet moottorikoneistamossa. Työnkuvaasi kuuluvat sylinterikansien erilaiset kunnostustyöt, kuten tasokoneistukset ja venttiilityöt sekä osien puhdistusta ja pesua ja mittatarkistuksia.

Sinulla on koneistajan peruskoulutus. Tehtävään valittava henkilöltä ei vaadita työkokemusta moottorikoneistamolta. Tehtävässä pärjää esimerkiksi harrastusten kautta syntyneellä kokemuksella. 

Työ vaatii kärsivällisyyttä koska työn alkuvaiheessa työhön opastetaan ja on omaksuttava uusia asioita.

Purkaja moottorikunnostukseen

Työtehtävät sisältävät peruskunnostukseen tulevien moottoreiden purkamista, moottoriosien puhdistusta sekä mittaustarkistuksia.

Tehtävässä tarvitset teknisen alan peruskoulutuksen sekä innokkuutta oppia. Tehtävään valittavalle henkilölle annetaan työhön opastus, joten et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta.

 

Millog Marine & Powerissa töissä?

Millog-yhtiöihin kuuluva Millog Marine & Power (entinen Hämeen Diesel Oy) on toiminut luotettavasti yli 55 vuotta. Yritys huoltaa ja korjaa diesel- ja bensiinimoottoreita ja työkonevaihteistoja sekä myy tehdasuusia ja peruskorjattuja vaihtomoottoreita. Toiminta-alue ulottuu Suomen lisäksi Pohjoismaihin sekä Baltian alueelle. Asiakaskuntaa löytyy niin satamista, sahoista, paperi- ja kaivosteollisuudesta kuin raskaan kaluston rahtiliikenteestä. Asiakaslähtöinen palvelu ja valtakunnallinen palvelumme vaatii uusia tekijöitä.

Olet osa 16 henkilön ammattitaitoista työyhteisöä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtävään. Pääset heti hyödyntämään osaamistasi ja työssäsi pääset myös kehittämään osaamistasi. Panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. 

 

Lisätiedot ja hakeminen

Haluatko kuulla lisää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoja antavat työnjohtajamme Pasi Mäkelä +358 3 644 8616 ja yksikön johtajamme Toni Koivula +358 3 644 8615 arkisin klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen pasi.makela@millog-mp.fi . Laita viestin otsikoksi TYÖHAKEMUS. 

Kerro hakemuksessa mihin tehtävään haet, palkkatoiveesi sekä mainitse lisäksi tehtävän kannalta oleellinen työkokemus ja koulutus.

Haku tehtävään päättyy 6.10.2022 kello 23:59. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hakuaika päättyy: 06.10.2022 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentaja, Millog Marine & Power Hämeenlinna

Hämeenlinna
Vakituinen

Julkaistu 29.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti