Skip to main content

Asentaja, Millog Oy Hattula

Haemme Hattulan toimipaikallemme

ASENTAJAA

osaksi panssarikorjaustiimiämme.

Pidätkö tehtävistä, joissa sinulla on mahdollisuus hyödyntää huolellista sekä oma-aloitteista työskentelyotettasi? Tässä asentajan tehtävässä työskentelet monipuolisissa huolto- ja asennustehtävissä panssarivaunujärjestelmien parissa. 

Tehtävässä menestymistäsi tukee tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (asentaja, ajoneuvo, metsäkone, raskaskone tai työkone alalta) tai aiempi työkokemus kyseisiltä aloilta. Toivomme, että sinulla on perustason tietoteknistä osaamista, matkustusvalmiutta sekä perustason englannin kielen osaamista. Lisäksi edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia. Panssarikaluston osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä pääset hyödyntämään hyviä yhteistyötaitojasi, asiakaslähtöistä toimintatapaasi sekä oppimisvalmiuttasi.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä tai työyhteisöstä? Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Pesonen, puh. 040 315 7047, [email protected]

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.5.2022 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.



Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti